Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Kb. egy hét múlva...

Lombikosok! Kb. egy hét múlva kezdődik a stimulációm. Voltunk dokinál, de felmerült még pár kérdés. Együttlét, szuri? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
A 10. ciklusnapon kell majd visszamennem ultrahangra. Ekkor már nem lehet együtt lenni a párommal, vagy még belefér? És van olyan nap amikor 2 külömböző szurit kell beadni. Ezeket egymás után, vagy várni kell bizonyos időt köztük?
2010. jún. 12. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekünk nem tiltották meg a szexet de én kihagytam a kezelés alatt. Illetve az utolsó két hétben már nem voltunk együtt.

Tulajdonképpen itt arról van szó, hogy berepedhetnek a tüszők még a leszívás előtt, ezt én nem tartottam jónak reszkírozni.

A két injekciót egy időben este adtam be, a tüszőrepesztőt (ez lesz az utolsó injekciód majd) pedig 'percre' pontosan kell beadnod, de azt majd a kezelőorvosod mondja meg, hogy mikor.

2010. jún. 12. 21:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Az stimm, hogy a beültetés után nem leszünk együtt :( (persze a cél érdekében mindent!). De én arra gondoltam, hogy a leszívásnál gondolom előtte pár napig nem lehet együtt lenni, hogy a legjobb minőségű spermák felkészülhessenek az akcióra. Ha én a 10. napon megyek uh-ra, mi lesz, ha azt mondja a doki, hogy holnap leszívás? Szóval én erre értettem. A szurit meg akkor egymás után adjuk be, bár én reggel fogom.
2010. jún. 12. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Erről úgyis folyamatosan beszélni fogtok az orvosoddal, ő látja milyen tempóban megy nálad a peteérés és hogyan reagálsz a stimulációra. És nyugodtan kérdezz tőle.
2010. jún. 13. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!