Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha felmerült bennem a PCO...

Ha felmerült bennem a PCO lehetősége akkor egyből menjek a nőgyászhoz?

Figyelt kérdés
babát szeretnék azért bújom ezeket a honlapokat és a pco teszt eredménye nagyon nagy a valószínűsége :(
2010. szept. 13. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen,én mennék a helyedbe mindenképp ha már babát akartok.Miből következtetsz,hogy pco lehet?
2010. szept. 13. 11:03
 2/7 A kérdező kommentje:

ingadozó súly , pattanásos bőr, haj hullás, derék tájéki nagy háj a hason :( a pco.hu weblapon van egy teszt amit megcsináltam... ciklusom van minden hónapban de hol 24 hol 32 napra hol pedig 28 napra jön meg... nagyon változó...

sokat olvastam róla itt na meg mindenhol ezt nyomják már hogy tömeg betegség...

2010. szept. 13. 11:06
 3/7 A kérdező kommentje:
fogyással kezelhető a pco ? javulhat a helyzet?
2010. szept. 13. 11:07
 4/7 anonim ***** válasza:
mennyire ingadozó a súlyod,és mennyire pattis a bőröd?Csak apró pattik,miteszerek vannak,vagy aknék is.A ciklusod bár rendszertelen,de pco-soknak vagy nincs egyáltalán vagy elég durva 50-100 nap között mozog.Szőrösödéssel hogy álsz,az is egy tünet.Szerintem kicsit eltúlzod a leírásodból...
2010. szept. 13. 11:09
 5/7 A kérdező kommentje:
remélem... elmegyek orvoshoz az a biztos....
2010. szept. 13. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!Igen,fogyással és tornával,na és persze szénhidrát diétával nagyon sokat tudsz segíteni!!!Az első terhességem után derült ki,hogy pco-s vagyok,ezek a tüneteim voltak,nekem 1,2 év alatt 5-ször jött meg a mensim:(lefogytam kb.10 kg-ot,betartottam a diétát és sportoltam és ittam a cicka fark teát,amiben ülőfürdőt is vettem,nem múlt el teljesen,de a labor eredményem tökéletes lett és 3 hónap után itt a 14 hetes kis pocaklakóm:)Nézesd meg magad és beszélj az orvossal!
2010. szept. 13. 13:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Pl. ha valaki PCO-s akkor hormonértékek is jelzik azt? Vagy más laborértékek? Ha nekem renszeresen 30 napra jön meg minden hónapban, csak a mennyisége változott( nagyon sok), és erős hasszúrkálással jár akkor lehetek PCO-s? Vagy ez inkább más betegségre utal?
2010. szept. 13. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!