Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennél ebben a helyzetben?

Mit tennél ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
26/F és 20/N. 3éve vagyunk együtt, 2éve élünk anyósoméknál. Idén lesz a lakodalmunk. Építkezünk, kb. 1.5-2év múlva költözünk be a házba. Mindketten nagyon szeretnénk babát. Az anyagiak megvannak, állandó munkahely, mindent megkapna a pici. A kérdés mikor jöhet a baba? Ti ebben a helyzetben mikor kezdenétek a babaprojektet?
2012. máj. 10. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha 1 éven belül kész a ház. Anyóshoz nem szülnék.

Ti mit tennétek? :-)))

2012. máj. 10. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
én nem szülnék anyóshoz, így megvárnám, hogy beköltözzünk, mármint, terhes lennék de szülni már úgy érdemes, ha külön vagytok. De ez az én véleményem.
2012. máj. 10. 15:14
 3/8 A kérdező kommentje:

1. Hát ha szívünk szerint döntenénk akkor már most rögtön is késő lenne:) de ha azt nézzük, hogy ha minél előbb költözni szeretnénk akkor a pénz a házra kellene... nem tudjuk :(

Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy anyósommal, apósommal nagyon jó a kapcsolatom, nagyon sokat segítenek mindenben, de nem szólnak bele a dolgokba. Van már unokájuk és nagyon szeretik. Nagyon jó embernek tartom őket. Remélem én is ilyen jó szülő leszek mint ők :) köszönöm az eddigi válaszokat :)

2012. máj. 10. 15:23
 4/8 nittababy ***** válasza:
Anyósomhoz nem szülnék már az utolsó pillanatban az tuti már ezt a kis időt kivárnám mert tuti hogy dirigálna hogy ezt nem így nem úgy azt meg gondolom nem szeretnéd!!
2012. máj. 10. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem is jó volt a kapcsolatom az anyósékkal, ... amíg össze nem házasodtunk! :) ez persze nem így működik általában, csak nálunk, ilyen félre sikerült család vagyunk :) pláne, hogy egy udvarban, de teljesen külön álló házban lakunk :)

Komolyra fordítva a szót: szerintem is várjátok meg, amíg lesz külön kis életetek, házatok :)

2012. máj. 10. 15:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is nagyon jóban vagyok anyosomékkal és bármikor mertem volna úgy szülni hogy náluk laktunk, amúgy ők azt is akarták, hogy maradjunk ott és lakjunk velük végleg. Most márciusban költöztünk el tőlük, de azóta is sokat beszélünk és hétvégente megyünk hozzájuk(25km ezért hétközben nem mindig kivitelezhető még oda is menni). Amúgy most már úton van a baba 18hetes és sokszor mondogatják, hogyha gondoljuk költözzünk vissza. Biztos vagyok benne, hogy ők se szólnának bele semmibe, náluk se első unoka lesz...
2012. máj. 10. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Így, hogy tervben van a saját otthonok, és belátható időn belül (2 év) oda tudtok költözni, így én kivárnám azt. Nagyon fiatal vagy még, emiatt az 1-2 év miatt nem futsz ki semmiből. :)
2012. máj. 10. 15:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Akkor még megpróbálunk várni, csak elég nehéz, de majd megpróbálom lefoglalni magam a lakodalommal és a házépítéssel, tervezgetéssel :) Tudom, hogy fiatal vagyok még, de mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni, imádom a gyerekeket, de igazatok van azt az 1-2 évet ki kell várnunk :)
2012. máj. 11. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!