Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ebben a helyzetben?
Internetről ismerek egy srácot, párszor beszélgettünk msn-en csak, de kölcsönös volt a szimpátia. Egyszer el is hívott teázni, de nekem más dolgom volt. Azóta nem igazán beszéltünk (pár hét). Viszont a napokban egyszer csak megláttam a munkahelyén... és nagyon megtetszett, még jobban mint a képek alapján. Persze úgy megilletődtem, hogy gyorsan el is húztam onnan, mielőtt meglátott volna...:D Hagyni kéne, hogy meglásson, felismerjen, vagy oda menni hozzá kerek-perec, vagy lazán odamenni mintha amúgy is ott lenne dolgom?:) (Fénymásolóban dolgozik) Nem szeretnék neten beszélgetni vele, azt szeretném, hogy ő is lásson, legalább annyira mint én őt és akkor úgyis kiderül, hogy keresne-e.
21L
Ti nők?!
Menj oda és mondd meg neki, ha bejön és dugni akarsz vele! :D
Én a helyedben azt tenném, amit az első írt!:)
Akkor kiderül mi is van.. s mosolyogj! Az mindig bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!