Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon. Megtegyem? Te mit tennél ebben a helyzetben? És mi erről a véleményed?
Szóval az a nagy helyzet állt elő,hogy van egy srác, 20-21 éves. Lassan 2 éve belé vagyok esve. Már jó néhány éve ismerem. Eddig csak álmodozhattam róla, de kb 2 hónapja összejöttünk egy buliban. Csodálatos volt együtt. Egy hétig jártunk, majd szakítottam vele, az okokat nem szeretném elmondani,hogy miért. Azután még találkoztunk és nem tudtuk eldönteni,hogy mi is legyen. Nem szerettem volna még lefeküdni vele, vagyis a szüleimtől féltem,hogy mi lesz azután. Még szűz vagyok. Ő pedig félt,hogy nem bírná ki és megcsalna. A másik dolog, pedig ha későbbre halasztanánk a kapcsolatot, tegyük fel, 2-3 év múlva,ha újra összejönnénk és akkor járnánk, amikor részemről is szó lehetne szexről. De így félő, hogy talán egyikünknek v mindkettőnknek lesz addigra egy komoly kapcsolata, akkor meg már megint necces lenne a dolog, vagy kizárt. De mondjuk, az se lenne megoldás, ha ő is járna valakivel meg én is és titokban találkozgatnánk. Egy kisebb drámába fulladt az egész... mindketten sírtunk, mert fogalmunk sem volt,hogy-hogyan tovább. Vigasztalgattuk egymást, és ott akkor rájöttem, a könnyes csókok közepedte,hogy nem akarom elveszíteni, mert abba egyenesen belehalnék. De el kellett rohannom, még mielőtt nevezőre juthattunk volna a kapcsolatunkat és a ''jövőt'' illetően. Így tehát egy újabb találkozóra halasztottuk a dolgot, és addig pedig gondolkodtunk ezen az egészen mind2en. Túrné van a lakóhelyemen, ő is focizik. A megbeszélt időpontra nem tudtam elmenni a tánc-suli miatt. Erről természetesen értesítettem,de újabb időpontról nem volt szó. Tegnap végre eljutottam a turnéra, ő is ott volt. Beszélgettünk, majd bemutatott a barátainak. Ezt követően elmentünk sétálni. A parkban való szenvedélyes kis jelenet után elhatároztuk, hogy elmegyünk valahová, ahol csak ketten lehetünk. Fogalmunk sem volt, hogy hová menjünk, ezért csak elindultunk sétálni. Remek volt, nagyon jól éreztük magunkat. Azt is mondta,hogy szeret. Majd valahogy kikötöttünk a focipályán. Telihold, csillagos égbolt, hatalmas tiszta füves terület, és csak mi .... mesés volt. Leültünk a fűbe és csókolózni kezdtünk (ugye..) mindketten nagyon kívántuk egymást... és hát teljesen kábulatba estem... és annyira csodálatos lett volna.. szerettem is volna... én is nagyon, de az (talán?!?!!) utolsó pillanatban leállítottam magunkat, mert úgy éreztem, ha akkor nem állunk meg, aztán már tényleg nem bírunk megállni. Ebben most biztos vagyok. Tehát csak előjáték volt. Nagyon élveztem... leírhatatlan érzés volt. Láttam rajta, hogy ez nagyon rosszul esett neki, h az utolsó pillanatban állítottam ''le''... de hozzám bújt, és tovább szeretgetett, tudtomra akarta adni,hogy nem haragszik ezért, és hogy fontos vagyok neki. DE közben láttam, hogy mennyire elszomorodott. Azt hitte, nem elég jó nekem :') ... de mondtam neki, hogy én is iszonyatosan akarom őt,meg minden, de úgy érzem, erre még nem állok készen. (Bár úgy érzem készen állok rá, és tényleg nagyon szeretném, ha mást nem is, majd vele ''elveszíteni'' és mással el se tudnám képzelni, mással kapcsolatot se szeretnék, csak úgy érzem, ezzel elárulnám a szüleim..) Ennyi szerintem elég a tegnapi estéről... Ma megírta, hogy ő belém tudna szeretni, de ennyi nem elég egy rendes kapcsolathoz. Azaz, most azt kellene eldöntenem, hogy lefeküdjek vele és boldog legyek, ám ezzel kivívnám a szüleim haragját és biztos elleneznék a kapcsolatot vagy pedig hagyjam elveszni az egészet .... ? És szenvedezzek? A bökkenő még annyi, hogy perpill van barátnője 1-2 hetes a dolog (de régebben 1,5 évet jártak... a falu kur.ája a csaj... állítólag) szóval fogalmam sincsen... meg olyanokat is hallottam,h lefeküdt pár csajjal, majd dobta őket... miközben azzal a ribivel járt... áhhh nem tudom. DE szörnyen szerelmes vagyok... Bocsi,hogy hosszú lett. Ti mit tennétek? És én... mit tegyek? Előre is köszönöm a válaszokat és azt,hogy végigolvastad..
És persze tudom,hogy ezt nekem kell eldöntenem, de kíváncsi vagyok a kívülről szemlélkezők véleményére. És hát... a szüleimhez se fordulhatok, mert egyenesen a fejemet vennék...
15/L
"Ma megírta, hogy ő belém tudna szeretni, de ennyi nem elég egy rendes kapcsolathoz."
Kicsit úgy érzem, hogy csak a pisilője viszket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!