Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dilemma előtt állunk, ti...

Dilemma előtt állunk, ti megtartanátok a bébit?

Figyelt kérdés
4,5 éve vagyok együtt a barátnőmmel, én 21 vagyok, ő 19, sokat dolgozok, az alap fizetésem 80-100000 ft, de akkor nem csinálok semmit, ha bedobom magam, 300 is megvan, saját lakásban lakunk, összespóroltam rá a pénzt, nincs hitelünk, kicsit félre is teszek mindíg, most 600000 ft van, és most nemrég terhes lett a barátnőm, nem jött meg neki, és 2 tesztet is megcsináltunk, mind a 2 pozitív lett. Az ő szüleivel nem tartjuk a kapcsolatot, sok pénzzel tartoznak, nem fogom azt látni, de most ezt nem tudom, hogy így megtartsuk-e... Neki nincs meg a 2 év munkaviszonya, nem kapna gyedet meg ilyen támogatásokat most érettségizik, levelezőn tudna tanulni, ha bevállalnánk, meg nem nagyon találna munkát szerintem így... (Nem vagyunk házasok, egyedülállóként talán kapna valamennyi támogatást, nem sokat, de minden jól szokott jönni) Ha meg elvetetné, akkor nem biztos, hogy lehet még gyereke... A mi hibánk az egész, tudom, de ti hogy döntenétek?

2012. máj. 5. 20:17
1 2
 11/12 Adri08 ***** válasza:
Én a helyetekben mindenképpen megtartanám!!! És én is úgy látom az írásodból,hogy jó apuka lennél! :) Sok boldogságot!!! Azért majd írd meg hogy hogy döntöttetek :)
2012. máj. 6. 12:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is mindenféleképp megtartanám, végül is a gyermekemről van szó!Te is azt írtad, hogy ti is szeretnétek, úgyhogy gondolj arra, hogy már most, hogy szeretitek őt és ő is, hogy fog szeretni titeket, s milyen rossz lenne nélküle! Biztos boldogabbak lesztek hármasban, mint kettesben :)

(Gondolj arra is, hogy ha elveszitek az életét -saját gyermeketekét-, azt többé vissza nem adhatjátok, bármennyire is szeretnétek. Ráadásul nincs is jogunk kioltani egymás életét!

Ma, édesanyák napja van! Azokat köszöntjük, akik életet adtak nekünk, s akiknek mindennél fontosabbak voltunk és vagyunk!

Én hiszem, hogy ti is jó szülők lesztek! Engedjétek, hogy szereteteket már most megtapasztalja az a csöppség! Bízom abban, hogy jó döntést hoztok, amit nem bántok meg és boldogan éltek majd együtt!!! :)

2012. máj. 6. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!