Dilemma előtt állunk, ti megtartanátok a bébit?
Szia
ezt írtad.."Neki nincs meg a 2 év munkaviszonya, nem kapna gyedet meg ilyen támogatásokat" - én úgy tudom, hogy 1 év munkaviszony elég a gyedhez. (régen fél év kellett de most 365 nap) Remélem nem írtam hülyeséget))
A kérdésedre a válaszom pedig az, hogy Ti döntitek el. ÉN megtartanám bármi áron azt a csöppséget!! Ha szeretitek egymást és nagyjából jól is éltek akkor ez a pici baba csak emeli az életeteket!
Beszéljétek át nagyon, de a Ti babátokról Ti fogtok dönteni, és bízom benne hogy a baba mellett döntötök!!( kérlek vegyétek figyelembe azt is , hogy már megvan a pici, már élni akar....)
Én is megtartanám.
Van lakás, van fizetés, nincs hitel. Ha bedobod magad 300 ezer forint egy hónapban...az igen csak átlag feletti.
De mondjuk nem egészen értem, hogy ilyen dolgokon miért nem hamarabb gondolkodtok. És ha nem akartok gyereket, miért nem tesztek ellene?
Ha már sikerült összehozni, akkor vállaljátok a felelősséget.
Ezt akkor kellett volna végiggondolni, mielőtt összehoztátok a gyereket.
Egyáltalán nem élte szarul. Nektek kell eldönteni, hogy megtartjátok-e, de ne bújj az anyagiak mögé, mert felesleges.
Ennél sokkal rosszabb körülmények között is el lehet NORMÁLISAN tartani egy gyereket. Nektek hiteletek sincs, munkád is van.
Szóval ha nem a megtartás mellett döntötök, akkor e mondogasd, hogy "nem lett volna rá pénz", mert ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!