Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor menjek orvoshoz?

Mikor menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Augusztusban volt sajnos egy műszeres befejezésem, mert felszívodott az embrió:(... Még nem csináltam tesztet, de 4 napja késik , a már 1,5 hete fájnák a mellbimbóim és egyre jobban , fájdogál a hasam és már jönnek a hányingerek is. Amennyiben pozitívat tesztelek( amit nagyon remélek) mikor menjek orvoshoz? Meglehet akadályozni egyáltalán azt, hogy felszívodjon ismét... Gyógyszerrel vagy akármivel? Félek, hogy megtörténik megint:(
2012. máj. 2. 10:37
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Amúgy mit érzel????? Mikor mész megint dokihoz????
2012. máj. 7. 14:23
 32/37 A kérdező kommentje:

Én is sokat látok:))... de azt is észrevettem, folyamatosan mindenki hasát nézem:))) tök hülyeség!!:)

Mit érzek? Hasszurka.... megérkezett a hányinger.. de érdekes, hogy inkább este erősebb..a cicim az nagyobb lett és baromi érzékeny a mellbimbóm... ja és be is sötétedett.. érdekes...... meg persze a szagok...csütörtökön megyek vissza a dokihoz... Ha belegondolok már összeszorul a gyomrom....

Megnéztem egy terhesség kalkulátorral mennyi idős lehetek 5. Hét 1 nap..... Nagyon pici... Még most sem fogunk sokat látni:(

2012. máj. 7. 18:17
 33/37 anonim ***** válasza:

Figyu, ezek nagyon jó jelek :) Azokat a terhes jeleket produkálod, amiket anno én a gyerekekkel :)

Hidd el, miden a legnagyobb rendben van és úgy is marad egészen végig!!!! Úgy izgulok Érted!!! Jó lesz pocakosodni :) És hidd el, nem fog felszívódni!!!

Bízzál benne, az nagyon-nagyon fontos!!!!!!

2012. máj. 8. 11:27
 34/37 A kérdező kommentje:

Köszi! Aranyos vagy:)

Igyekszem kicsit elengedni magam az ügyben... neveket nézegetek... elképzelem, hogy milyen jól lesz majd kis ruhákat venni neki:))..aztán gyorsan leállítom magam:(!!! Meglátjuk. Próbálok jól viselkedni!:))

Te megváltoztattad a kajálási a szokásaidat anno? Odafigyeltél mit egyél és mit ne?

2012. máj. 8. 12:29
 35/37 anonim ***** válasza:

Nem változtattam meg. Mivel a 6.héttől a 14.hétig hányós voltam, óránként ettem.

a fiammal egész nap kakaós csigát faltam, a lányommal nem voltam annyira édesség-kívánó :)

DE mind a két terhességemnél képtelen voltam megenni a húst. Pedig előtte imádtam!!! Felvágottak jöhettek, de a hús!!!

Olyan rég volt már! Ezért is szeretnék már újból babázni. Más ilyenkor kezdi a babázást, én meg már lassan nagymama leszek (17 éves a fiam, 11 a lányom)

Nagyon kellene egy pici!!!!!!!

Élvezd a babavárás minden percét, egyél ami jól esik.

Elkerülhetetlen a hízás, de hidd el, lemegy az a felszedett jónéhány kg!!!!

2012. máj. 8. 14:26
 36/37 A kérdező kommentje:

Köszi! Aranyos vagy:)

Igyekszem kicsit elengedni magam az ügyben... neveket nézegetek... elképzelem, hogy milyen jól lesz majd kis ruhákat venni neki:))..aztán gyorsan leállítom magam:(!!! Meglátjuk. Próbálok jól viselkedni!:))

Te megváltoztattad a kajálási a szokásaidat anno? Odafigyeltél mit egyél és mit ne?

2012. máj. 8. 15:45
 37/37 A kérdező kommentje:

Bocsi ... Kétszer küldtem el:))

Akkor jó:) eléggé válogatós vagyok... Halat nem eszem... De anno páromnak megigértem, hogy ha terhes leszek akkor fogok enni... Hát csak eljött az ideje:)).. remélem.

Össze fog jönni... tudom, hogy nehéz... de próbáld magad mással elfoglalni. Nyaralás szervezés ... Vásárlások... Stb. Talán ha nem koncentrálsz rá annyira sikerül.

Megkérdezehetem, hogy hány éves vagy?

2012. máj. 8. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!