Mikor menjek orvoshoz?
Én is sokat látok:))... de azt is észrevettem, folyamatosan mindenki hasát nézem:))) tök hülyeség!!:)
Mit érzek? Hasszurka.... megérkezett a hányinger.. de érdekes, hogy inkább este erősebb..a cicim az nagyobb lett és baromi érzékeny a mellbimbóm... ja és be is sötétedett.. érdekes...... meg persze a szagok...csütörtökön megyek vissza a dokihoz... Ha belegondolok már összeszorul a gyomrom....
Megnéztem egy terhesség kalkulátorral mennyi idős lehetek 5. Hét 1 nap..... Nagyon pici... Még most sem fogunk sokat látni:(
Figyu, ezek nagyon jó jelek :) Azokat a terhes jeleket produkálod, amiket anno én a gyerekekkel :)
Hidd el, miden a legnagyobb rendben van és úgy is marad egészen végig!!!! Úgy izgulok Érted!!! Jó lesz pocakosodni :) És hidd el, nem fog felszívódni!!!
Bízzál benne, az nagyon-nagyon fontos!!!!!!
Köszi! Aranyos vagy:)
Igyekszem kicsit elengedni magam az ügyben... neveket nézegetek... elképzelem, hogy milyen jól lesz majd kis ruhákat venni neki:))..aztán gyorsan leállítom magam:(!!! Meglátjuk. Próbálok jól viselkedni!:))
Te megváltoztattad a kajálási a szokásaidat anno? Odafigyeltél mit egyél és mit ne?
Nem változtattam meg. Mivel a 6.héttől a 14.hétig hányós voltam, óránként ettem.
a fiammal egész nap kakaós csigát faltam, a lányommal nem voltam annyira édesség-kívánó :)
DE mind a két terhességemnél képtelen voltam megenni a húst. Pedig előtte imádtam!!! Felvágottak jöhettek, de a hús!!!
Olyan rég volt már! Ezért is szeretnék már újból babázni. Más ilyenkor kezdi a babázást, én meg már lassan nagymama leszek (17 éves a fiam, 11 a lányom)
Nagyon kellene egy pici!!!!!!!
Élvezd a babavárás minden percét, egyél ami jól esik.
Elkerülhetetlen a hízás, de hidd el, lemegy az a felszedett jónéhány kg!!!!
Köszi! Aranyos vagy:)
Igyekszem kicsit elengedni magam az ügyben... neveket nézegetek... elképzelem, hogy milyen jól lesz majd kis ruhákat venni neki:))..aztán gyorsan leállítom magam:(!!! Meglátjuk. Próbálok jól viselkedni!:))
Te megváltoztattad a kajálási a szokásaidat anno? Odafigyeltél mit egyél és mit ne?
Bocsi ... Kétszer küldtem el:))
Akkor jó:) eléggé válogatós vagyok... Halat nem eszem... De anno páromnak megigértem, hogy ha terhes leszek akkor fogok enni... Hát csak eljött az ideje:)).. remélem.
Össze fog jönni... tudom, hogy nehéz... de próbáld magad mással elfoglalni. Nyaralás szervezés ... Vásárlások... Stb. Talán ha nem koncentrálsz rá annyira sikerül.
Megkérdezehetem, hogy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!