Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor menjek orvoshoz?

Mikor menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Augusztusban volt sajnos egy műszeres befejezésem, mert felszívodott az embrió:(... Még nem csináltam tesztet, de 4 napja késik , a már 1,5 hete fájnák a mellbimbóim és egyre jobban , fájdogál a hasam és már jönnek a hányingerek is. Amennyiben pozitívat tesztelek( amit nagyon remélek) mikor menjek orvoshoz? Meglehet akadályozni egyáltalán azt, hogy felszívodjon ismét... Gyógyszerrel vagy akármivel? Félek, hogy megtörténik megint:(
2012. máj. 2. 10:37
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Mikor kell mejönnie( ill. nem kell)?Tünetek?
2012. máj. 3. 11:17
 12/37 anonim ***** válasza:
4 nap múlva nem kéne megjönnie. A tünetek? Fájnak a melleim és a 7-10 dpo-on szúrkált a hasam, éreztem a méhem, de már nincs semmi szúrkálás :(
2012. máj. 3. 11:41
 13/37 A kérdező kommentje:
Ne viccelj velem!!! Nekem 1 héttel a menzeszem előtt kezdett fájni a mellbimbóm... és egyre jobban ahogy közeledett a nem várt nap. Ugyan úgy a hasszurka.... Aztán abbamaradt.. a hasszurka.... És pozitív teszet lett belőle...!!! Nehogy elszomorodj .... Sok esélyed van pozitívat tesztelni!!
2012. máj. 3. 11:50
 14/37 anonim ***** válasza:

Istenem, bár csak úgy lenne!!!! ki kell várnom a hétfőt, és ha tényleg nem jön meg, akkor tesztelek egyet.

Bárcsak összejönne, én lennék a világ legboldogabb nője :)

Drukkolj kérlek!!!

2012. máj. 3. 12:37
 15/37 anonim ***** válasza:
ÉS NAGYON-NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY NEKED POZITÍV LETT A TESZTED!!!!!!! SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!!
2012. máj. 3. 12:39
 16/37 A kérdező kommentje:

Túl korán teszteltél.. szerintem csak ennyi! :)))

Drukkolok neked! Mindeféle képpen írj, hogy mi van!!:))

Köszi... De most még nem tudok úgy örülni... vagy inkább nem merek:(...

Beszéltem a dokimmal... Ma délután megyek hozzá... Nagy izgulok... Pedig ez nem tesz jót a babának:((.... Azt mondta a doki, hogy az idegállapotomhoz mértem döntsem el, hogy mikor megyek be...:) kiborultam... Szóval ezért is megyek ma:)... Tökre rendes volt a doki:)))

2012. máj. 3. 12:56
 17/37 anonim ***** válasza:

Ne idegeskedj, minden rendben lesz!!!!!

Csak nyugodj meg és gondolj arra, hogy már nagyon szépen befúrta magát a babád a méhed falába, ott biztonságban van. Szeresd és Veled marad, minden rendben lesz!!!!!!!!

Nem fog előfordulni a múltkori, de ne idegeskedj, mert nem jó egyikötöknek sem :(

2012. máj. 3. 13:03
 18/37 A kérdező kommentje:

Igyekszem jól viselkedni:).. De nehéz nem izgulni:(.. Köszi, hogy így tartod bennem a lelket:)

Akkor ez rád is értendő ám!!! Ne stesszelj... pozitívat fogsz tesztelni és kész!!!!:)))

2012. máj. 3. 13:49
 19/37 A kérdező kommentje:

Voltam dokinàl.. ès làtott egy 2 mm -es petezsákot:))

Jövôhèten megyek vissza ... Kaptam kupot .. szóval kicsit megnyugodtam:)..3-4 hetes terhes lehetek:)

2012. máj. 3. 17:46
 20/37 anonim ***** válasza:

Szuper! Ugye, most már megnyugodtál?

Nagyon boldog babavárást!!!!!!!

2012. máj. 4. 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!