Mikor menjek orvoshoz?
Istenem, bár csak úgy lenne!!!! ki kell várnom a hétfőt, és ha tényleg nem jön meg, akkor tesztelek egyet.
Bárcsak összejönne, én lennék a világ legboldogabb nője :)
Drukkolj kérlek!!!
Túl korán teszteltél.. szerintem csak ennyi! :)))
Drukkolok neked! Mindeféle képpen írj, hogy mi van!!:))
Köszi... De most még nem tudok úgy örülni... vagy inkább nem merek:(...
Beszéltem a dokimmal... Ma délután megyek hozzá... Nagy izgulok... Pedig ez nem tesz jót a babának:((.... Azt mondta a doki, hogy az idegállapotomhoz mértem döntsem el, hogy mikor megyek be...:) kiborultam... Szóval ezért is megyek ma:)... Tökre rendes volt a doki:)))
Ne idegeskedj, minden rendben lesz!!!!!
Csak nyugodj meg és gondolj arra, hogy már nagyon szépen befúrta magát a babád a méhed falába, ott biztonságban van. Szeresd és Veled marad, minden rendben lesz!!!!!!!!
Nem fog előfordulni a múltkori, de ne idegeskedj, mert nem jó egyikötöknek sem :(
Igyekszem jól viselkedni:).. De nehéz nem izgulni:(.. Köszi, hogy így tartod bennem a lelket:)
Akkor ez rád is értendő ám!!! Ne stesszelj... pozitívat fogsz tesztelni és kész!!!!:)))
Voltam dokinàl.. ès làtott egy 2 mm -es petezsákot:))
Jövôhèten megyek vissza ... Kaptam kupot .. szóval kicsit megnyugodtam:)..3-4 hetes terhes lehetek:)
Szuper! Ugye, most már megnyugodtál?
Nagyon boldog babavárást!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!