Mikor menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Augusztusban volt sajnos egy műszeres befejezésem, mert felszívodott az embrió:(... Még nem csináltam tesztet, de 4 napja késik , a már 1,5 hete fájnák a mellbimbóim és egyre jobban , fájdogál a hasam és már jönnek a hányingerek is. Amennyiben pozitívat tesztelek( amit nagyon remélek) mikor menjek orvoshoz? Meglehet akadályozni egyáltalán azt, hogy felszívodjon ismét... Gyógyszerrel vagy akármivel? Félek, hogy megtörténik megint:(2012. máj. 2. 10:37
1/37 anonim válasza:
Szerintem tesztelj mihamarabb, és ha pozitív, akkor menj el dokihoz, mivel már volt egy problémás eseted. Alap esetben 6-8 hetesen a legjobb menni, de a te esetedben szerintem jobb az óvatosság. Lehet gyógyszert ad, lehet hogy csak pihenésre fog. De az a biztos, ha lát egy doki szerintem. Drukkolok neked.
2/37 anonim válasza:
szerintem már most is elmehetsz és elmondod neki mi volt hogy mitol tartasz és majd utbaigazít mit tovább:)
3/37 anonim válasza:
Előbb tesztelj, és ha pozitív (remélem az lesz!!!!) akkor először is tedd fel ide a teszt képét :D és utána irány a doki!!!! Lehet, ad valami erősítő gyógyszert!!!
4/37 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok:)) holnap reggel csinálok tesztek és ha pozitív akkor futok az orvoshoz:) köszönöm az erősítést:)) írok, hogy mi lett az eredmény:):)))
2012. máj. 2. 12:12
5/37 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki... Megcsináltam a tesztet ma este... Pozitív lett:))))). Holnap megpróbálok elmenni orvoshoz.... De most kb a 4. hétnél lehetek..... sok mindent nem fogunk látni még ... de legalább ellát remélem értelmes tanácsokkal.:) .... Azt még kérdezni akartam, hogy nektek is fájt a hasatok? Néha már az őrületbe kerget olyan rossz.. Leginkább ha ülök... meddig fog ez tartani?
2012. máj. 2. 20:49
6/37 anonim válasza:
Istenem, de örulök!!!! Gratulálok!!!!! Tedd fel a tesztet, jo? Én reggel tesztelek 12.dpo-n. Drukkolj kérlek!
7/37 A kérdező kommentje:
Köszönö;)))) szorítok neked:))Műszaki analfabéta vagyok:( hogy tudom feltenni a tesztet?
2012. máj. 3. 05:28
8/37 anonim válasza:
[link] - kell feltöltened és ide behivatkoznod. várom nagyon!!!!
9/37 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt csak otthon tudom megcsinálni... Munkahelyemen levannak tiltva a feltöltéssel.. stb. De este igyekszem megcsinálni:).. Na és mik a te híreid?
2012. máj. 3. 08:41
10/37 anonim válasza:
Sajnos nem jó hírem van. Megcsináltam ma reggel egy tesztet, de negatív lett. Ma vagyok a 12. dpo-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!