Erus76 kérdése:
Mikor menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Holnapra nem várom, már van egy erős pozi tesztem. Mikor érdemes felkeresnem a nőgyógyászt?2012. máj. 2. 08:38
1/18 anonim válasza:
Gratulálok!
De szerintem várj még egy kicsit,mert nem nagyon lát semmit ilyenkor még a doki!
2/18 A kérdező kommentje:
Köszi Tündérlány! Képes kérdésemhez is írtál! :-) Én is így gondolom, hogy még várnom kell 1-2 hetet.
2012. máj. 2. 08:43
3/18 anonim válasza:
Miért ne látna? Azért van az ultrahang, hogy lássa ha egy pötty is! Én ilyenkor mentem el a dokimhoz, és már nagyon szépen lehetett látni, és végig néztem a monitoron.
4/18 Manka68 válasza:
Szia!
Ha nincs semmi gond (barnázgatás, görcsök, korábbi vetélés), akkor kb két hét múlva érdemes menni, akkor lesz kb szívhang is.
Gratulálok, és boldog babavárást! :-)
5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok! Eddig semmi gond nincs, melleimet érzem csak, néha szúr a hasam és émelygés fog el 1x-1x.
2012. máj. 2. 09:02
6/18 anonim válasza:
Szerintem is két hét múlva menj, (az elmaradt menzeszhez képest) ha addig nincs semmi panaszod. Ha esetleg vérezgetnél, rögtön keresd fel!
7/18 A kérdező kommentje:
Köszike utolsó! :-)
2012. máj. 2. 09:08
8/18 anonim válasza:
A 3 as kommentelőnek üzenném....az UH csak 5-6.héttől lát bármit is! Szóval kedves kérdező : Első sorban nagy gratula a picihez! Másrészt most olyan 3-4 hetes terhes lehetsz tehát 2 hét múlva elmehetsz már a dokihoz nyugodtan :) !
9/18 anonim válasza:
Az én dokim a lelkemre kötötte, hogy azonnal menjek, csinálunk labort, és uh-t is, még ha nem is látszik sok minden, a helyét, ahová beágyazódni akar, már fel tudja mérni, kzárva a méhen kívüli terhességet, plusz a laborból látszik, hogy a hormonok rendben vannak-e, amivel megelőzhető a vetélés. (nekem már volt egy). Én ezért tanácsolom, hogy menj el, max. felesleges volt.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, konzultálni fogok vele mindenképp! De még szeretnék holnap, a nemvárt napján még1x tesztelni. Páromat pedig vhogy meglepni, csak nem tudom hogyan tegyem?! Ötlet?
2012. máj. 2. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!