Erus76 kérdése:
Mikor menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Holnapra nem várom, már van egy erős pozi tesztem. Mikor érdemes felkeresnem a nőgyógyászt?2012. máj. 2. 08:38
11/18 anonim válasza:
Biztos van a párodnak hazaérkezés után egy megszokott hely ahová leül,na oda tedd neki a tesztet úgy hogy tuti észre vegye! 100% meglepi és boldogság :)!
12/18 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam + veszek egy kis cipőt! :D
2012. máj. 2. 10:13
13/18 anonim válasza:
Kedves 8-as. Ezek szerint az egy csoda volt hogy az ultrahangon látta a dokim a 3-4 hetes terhességemet!? Ja, és ne mond hogy rosszul volt számolva a terhességi hét, mert a szüléskor bebizonyosodott annyi idős terhes voltam!
14/18 sumergo válasza:
4 hetes terhességnél max a nyálkahártya vastagságát lehet látni, ez tuti biztos, lombikos vagyok, így lehet csak pontosra mondani igazán a terhességi kort!! (Nem csak nálam volt így, minden lombikosnál!!) A méhenkívüli kizárása szintén lehetetlen még, mert az embrio még kis pöttykének sem látszik ilyenkor. Legalább 1 hetet várj, de inkább 2-t, ha nincs gond. Akkor már lesz szívhang is. Gratulálok!!
15/18 anonim válasza:
Kedves utolsó! Akkor csak nem én vagyok a bolond,jól tudtam mikor kell UH ra menni :) ! Köszi a megerősítést! 8 as voltam
16/18 anonim válasza:
Hozzátenném van már egy 3 éves fiam...szóval csak tudom mikor kellet első UH ra mennem :)! 8.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek és szorítok, aki + tesztet vár mostanság!
2012. máj. 3. 08:28
18/18 sumergo válasza:
Azért leírhatná aki lepontozott, hogy mi az, ami nem helytálló abban, amit leírtam. Vagy megint név alapján lájkoltok???? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!