Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másfél napja menstruálok, de...

Másfél napja menstruálok, de nem olyan mint szokott. Baj van velem? Menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Egy hete görcsölök, minden nap egyre erősebben. Tegnap délután megjött, de még egy fél deci sem lenne összességében (a másfél nap). Ma már semmi fájdalom nincs. Viszont a hőm 36.2 C volt reggel. JA! és a 4. clostybegyt kúrán vagyok túl. Szerintetek baj van velem?
2012. márc. 28. 21:42
 1/4 A kérdező kommentje:

Ciklusaim általában 29 naposak

[link]

2012. márc. 28. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a hőhöz nem értek, de a Clostihoz volt szerencsém. Meg is kellett volna jönnie? Tesztet csináltál? UH-val néztek????
2012. márc. 28. 22:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen már itt volt az ideje, hogy megjöjjön. UH-van nem néznek. Tesztet nem csináltam, mert ahhoz nagyon alacsony a hőm.
2012. márc. 29. 06:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem most nem volt peteérésed.Miért nem kezdesz minden hónapban új diagrammot,így elég nehéz kiolvasni belőle bármit is.A naptárnál kell bejegyezni a vérzés első napját.
2012. márc. 29. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!