Az baj, hogy ha nem jegyzem, hogy mikor menstrualok? Ha orvoshoz kellene mennem, es kerne, nagyon nagy baj lenne szamara, ha megmondanam, hogy nem jegyzem?
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 02:32
1/7 anonim válasza:
Legalább az utolsó időpontot jegyezd meg mindig, mert azt mindenképp kérdezi a nőgyógyász. De általában ha valamilyen probléma van, például 72 órás tablettát szeretnél, akkor három alkalommal visszamenőleg tudnod kell. Szerintem nem nagy baj, ha nem jegyzed, én sem teszem. De az utolsó időpont a lényeges:)
2/7 anonim válasza:
Én mindig egy kis kártyanaptárban teszek egy x-et. Ha rendszeresnek mondható a mentstruációd, akkor nem érdekes. De például az utolsó időpont a méhnyakrák szűrésnél is kell.
3/7 anonim válasza:
Szerintem felelőtlenség nem jegyezni. Egy felnőtt nőnek tisztában kel lennie vele, mikor menstruál, milyen hosszú a ciklusa, és így minden rendellenesség könnyebben kiszúrható. és a doki is kérdezi.
4/7 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet. Ez annyira alap dolog lenne...
Ha az sem tudod, hogy hány napos a ciklusod, mikor mennyit késett stb, akkor a doki ezzel mit kezdjen?...
5/7 anonim válasza:
(Most látom, a kell-t egy L-lel írtam, elnézést.)
6/7 anonim válasza:
Naptárba mindig teszek egy x-et, amikor megjön. Mostanában meg elkezdtem számozni a napokat. xD
7/7 anonim válasza:
Én sem jegyzem, viszont megjegyzem, az utolsó 8-10 menzesz adatait tudom, dátum, napszak, meddig tartott, szokásos vagy rendellenes valamiért, stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!