Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor menjek orvoshoz?

Mikor menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Augusztusban volt sajnos egy műszeres befejezésem, mert felszívodott az embrió:(... Még nem csináltam tesztet, de 4 napja késik , a már 1,5 hete fájnák a mellbimbóim és egyre jobban , fájdogál a hasam és már jönnek a hányingerek is. Amennyiben pozitívat tesztelek( amit nagyon remélek) mikor menjek orvoshoz? Meglehet akadályozni egyáltalán azt, hogy felszívodjon ismét... Gyógyszerrel vagy akármivel? Félek, hogy megtörténik megint:(
2012. máj. 2. 10:37
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Azért ne szaladjunk elôre:)))... De ezzel a bogyóval.. amit kaptam.. azért jobban érzem magam.. Képzeld.. már a hasam sem fáj úgy mint eddig:))... na ez a jó jel.:))

Írjál ám mi volt hétfőn... Egyébként együtt voltatok többszőr is abban az időben?

2012. máj. 4. 09:16
 22/37 anonim ***** válasza:

Ez tényleg jó, ha már nem fáj annyira a hasad :)

Jól fog alakulni, meglásd :)

Voltunk együtt két naponta egészen a 9.-16.napokig.

Hátha!!!

2012. máj. 4. 10:30
 23/37 A kérdező kommentje:

Hát akkor ne viccelj:) elég sok esélyed van rá:)

Mi egész hónapban azt hiszem 4-5 alaklommal voltunk együtt:)

Volt egy olyan éjszaka amikor már a számításaimon túl voltunk együtt 1-2 nappal. Úgy voltam vele most már mindegy.. így nem a babára koncentráltam... Csak baromi jó volt együtt:)).... Na valószínűleg akkor jőtt össze:))) ennyit az ovulációs naptárról!

2012. máj. 4. 11:43
 24/37 anonim ***** válasza:
De jó! Most megint reménykedem :D
2012. máj. 4. 11:52
 25/37 A kérdező kommentje:
Na????:)) sikerült??:)))csináltàl tesztet?
2012. máj. 7. 08:44
 26/37 anonim ***** válasza:
Igen, de negatív lett :( Ma kéne megjönnie. Még semmi, de már érzem a derekamat....
2012. máj. 7. 09:32
 27/37 A kérdező kommentje:
Sajnálom:(.... Azt hogy fáj a derekad az szokások jel nálad a menzeszre?...úgy érzed, hogy nem jött össze?... Lehet, hogy csak nincs annyi hcg a szervezetedben még.... Mennyi ideje próbálkoztok?
2012. máj. 7. 10:05
 28/37 anonim ***** válasza:

7 éve próbálkozunk már :( az előző házasságomból van már egy 17 év 11 éves gyermekem, Ők azonnal összejöttek, elsőre!

De a mostani párommal sehogy nem megy...

Ma megyünk vissza a leletekkel a dokihoz, mert most már nagyon elfogyott a türelmem! Inszemet szeretnék, hátha összejön vele a baba!

2012. máj. 7. 10:58
 29/37 A kérdező kommentje:
Remélem sikerül:) drukkolok neked! Bárcsak tartanèk ott, hogy én is elmerjem hinni. Ne érts fèlre, de lennék olyan helyzetben " jelenleg", hogy már meglévő mellé küzdjek egy másodikért...Az én helyzetemből nézve, úgy gondolom, talán kicsivel könnyebb elviselni, ha már összejött egy baba... és ott van veled.... átélhetted azt amire jelenleg csak vágyakozom... álmodozom...és reménykedem. A legrosszabb az, hogy körülöttem mindenki babát csinál... terez és össze is jön nekik. Egyből tudnak neki örülni és úgy kezelik a helyzetet, hogy 9 hónap múlva.. Baba lesz.... Meg sem fordul a fejükbe, hogy nem jön össze... Irigykedem, hogy ilyen a hozzáállásuk.... igazuk van.. Csak ha az ember koppan egy nagyot.. már óvatosabb. Tényleg szorítok értetek!:))
2012. máj. 7. 13:45
 30/37 anonim ***** válasza:

Nagyon szorítok Neked!!!!

Amúgy tényleg, akár hova megyek, nem hiszed el, de lépten nyomon pocakos nők jönnek velem szembe. Tegnap csak 7-et számoltam meg alig fél óra alatt.

régen nem láttam ennyi kismamát. Vagy csak most figyelem ennyire?

remélem, rövid időn belül mi is pocakosan járkálhatunk :)

2012. máj. 7. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!