Mikor menjek orvoshoz?
Azért ne szaladjunk elôre:)))... De ezzel a bogyóval.. amit kaptam.. azért jobban érzem magam.. Képzeld.. már a hasam sem fáj úgy mint eddig:))... na ez a jó jel.:))
Írjál ám mi volt hétfőn... Egyébként együtt voltatok többszőr is abban az időben?
Ez tényleg jó, ha már nem fáj annyira a hasad :)
Jól fog alakulni, meglásd :)
Voltunk együtt két naponta egészen a 9.-16.napokig.
Hátha!!!
Hát akkor ne viccelj:) elég sok esélyed van rá:)
Mi egész hónapban azt hiszem 4-5 alaklommal voltunk együtt:)
Volt egy olyan éjszaka amikor már a számításaimon túl voltunk együtt 1-2 nappal. Úgy voltam vele most már mindegy.. így nem a babára koncentráltam... Csak baromi jó volt együtt:)).... Na valószínűleg akkor jőtt össze:))) ennyit az ovulációs naptárról!
7 éve próbálkozunk már :( az előző házasságomból van már egy 17 év 11 éves gyermekem, Ők azonnal összejöttek, elsőre!
De a mostani párommal sehogy nem megy...
Ma megyünk vissza a leletekkel a dokihoz, mert most már nagyon elfogyott a türelmem! Inszemet szeretnék, hátha összejön vele a baba!
Nagyon szorítok Neked!!!!
Amúgy tényleg, akár hova megyek, nem hiszed el, de lépten nyomon pocakos nők jönnek velem szembe. Tegnap csak 7-et számoltam meg alig fél óra alatt.
régen nem láttam ennyi kismamát. Vagy csak most figyelem ennyire?
remélem, rövid időn belül mi is pocakosan járkálhatunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!