Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy urológiai vizsgálaton, ha...

Egy urológiai vizsgálaton, ha megnézik uh-n a hólyagot, láthatnak egy terhességet (egy nagyobb 13-14 hetes terhességet)?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp.
2012. ápr. 28. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Kicsit javítalak a nők nem járnak urológushoz ^^ oda a pasik mennek! Amúgy meg a kérdésedre a válasz 13-14 hetes terhességnél már embriót fogtok látni az UH-n!
2012. ápr. 28. 17:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Vizelési problémákkal pl. a nők oda járnak.
2012. ápr. 28. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogyne járnának nők urológushoz?!?!?! Garantálom neked, hogy járnak, ugyanis engem ott kezelnek vesekővel mindig, és nagyon nő vagyok, ráadásul nem is az egyetlen szoktam lenni a váróban. :)
2012. ápr. 28. 17:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Hupszi :) Ezt komolyan nem tudtam :) Elnézést akkor :P! Mindig tanul az ember valami újat :))
2012. ápr. 28. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Látják igen! Én voltam urológusnál, de akkor már nagyobb volt a baba, kb. 5. hónapban voltak nagyon erős görcseim, amit nem tudtunk beazonosítani, a nőgyógyászom mindent rendben talált, nem méhösszehúzódás miatt volt, vesegörcsre tippeltünk, én inkább húgyhólyag görcsnek éreztem, de hogy megnyugodjak elmentem urológushoz, aki UH-gal is megnézett, az asszisztensnővel nem bírták ki, hogy közben a babát is meg ne nézzék, ott ujjongtak, hogy jaj de édes, kis keze lába, feje, stb... szóval szerintem a kisebb magzatot is látják biztos, sőt ha ultrahangoz, valószínű már csak kiváncsiságból is arra fog tévedni azzal a szerkentyűvel.
2012. ápr. 28. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!