Melyik mutatja ki előbb a terhességet?
Első neked köszi!
Második: mint említette JÓSTESZTKÉNT használnám, így tisztában vagyok vele, hogy nem biztos, hogy valamit mutatna. Mintahogy a terhességi teszt sem biztos, hogy mutatna valamit, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy megfogant a baba.
Köszi a válaszokat. Tudom, hogy ez a jósteszt bizonytalan, mint a kutya vacsorája, de mivel korábban betáraztam belőle, gondoltam, elhasználom.
Nekem ovu-tesztként nem működik sajna, folyamatosan negatívat mutat annak ellenére, hogy UH-val igazoltan van/volt PÉ.
One Step tesztejeid vannak? Mert azok közül az ovuteszt előbb mutatja, mint a HCG-s (első válaszoló nem tudom, miért írta, h természetesen a terhességi, mert az esetek többségében nem!)
De tényleg csak jóstesztként szabad használni, tehát ne vedd kézpénznek, és csak úgy van értelme, hogy ha több napon át használod. ;)
De igazából már annyira minimális HCG-t s kimutat a One Step, hogy nincs előtte 3-4 napot jóstesztelni. :D:D:D De azért szórakozni, jó...:P Nekem simán jó volt, eddig mindig tök nega vaolt, ahogy terhes lettem, kétcsíkos lett és erősödött, aztán már a terhességi is halvány pozi lett, aztán szépen erősödött napról napra. ;) Hajrá!
Köszi mindenkinek a válaszokat. Igazából nem tudom, hogy most akkor hogy is állok.
DPO 10-11-12 napján teszteltem ovuval és terhességivel. Mindkettő One Step, mindkettő negatív volt. DPO 13.(ciklus 25. napján) elkezdtem barnázni, majd megjött a menstruációm. Ami szokatlanul rövid volt: összesen 3 napig tartott és az is elég gyenge volt. Az ébredési hőm leeseett - de még így is egy tizeddel az alaphőm felett maradt - a barnázás kezdetén, majd újra emelkedni kezdett és azóta is emelkedik.
ez a mostani:
ez az előző:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!