A terhesség 9 hetében járok. Hétvégén lessz egy nagyobb családi összejövetel. Szerintetek be lehet már jelentenni a terhességet, vagy várjunk még?
Mi 9 hetesen mondtuk el anyukáméknak meg a párom családjának (szintén családi banzáj)
Miért mondta a nődokid, hogy ne éld bele magad?
Nekem is azt mondta a dokim, hogy ne éljem bele magam, nem adott képet sem, azt mondta 12 hét előtt nem szokás.
Én is csak most kezdem beleélni magam, hogy lesz egy pici fiunk. Olyan sok rossz példát hallottam, hogy mi a szülőknek is csak 12 hét után mondtuk el. Mi úgy voltunk vele, hogy ezen ne múljon...
De ha te nem így érzed az a te szíved választása, nem lebeszélni akarlak, de én sokkal rosszabbul viseltem volna, ha valami történik és mindenkinek meg kell tudnia azt is. Ezért nem mondtuk el.
18 hetesek
Mi csak a legszűkebb családnak mondtuk el.
Ma már úgy vagyok vele,hogy legközelebb sem mondjuk el több embernek,mert 9 hetesen baj lett.
Képet én sem kaptam,majd 12 hetes kor után,ezt mondta a doki.
Már akkor biztosabb minden,de ahogy te érzed!
Más már 5 hetesen világgá kürtölte,van aki csak 12 hetes kor után!
Szép és boldog babavárást!
Én várnék még, a 12. hét után mondanám csak.
DE: ha nemrég voltál dokinál, ahol nyilván volt szívhang, és aorának megfelelő a mérete, akkor mondd. Nyilván csak akkor, ha tényleg 1-2 napja voltál dokinál!
Mert nálam pl sajnos a 10. héten derült ki, hogy nem fejlődik... :(
De mi egyébként is úgy terveztük, hogy a 12. hét után mondjuk csak el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!