Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek kezdek megőrülni?...

Szerintetek kezdek megőrülni? Mert én lassan azt hiszem.

Figyelt kérdés

A történetem röviden: babát szeretnénk, s már van egy másfél éves Fiam. 45 nap körüli ciklusaim vannak sajnos, szoptatás abbahagyása óta. (5 hónapja hagytam abba, előtte nem jött mrg, s már 11 hónapja szeretnék ismét teherbe esni.)

13. dpo-n teszteltem, halvány pozitív lett. 16. dpo-n még erősebb volt, de még nem annyira erős, mint a konrollcsík. De már nagyon boldog voltam. Aztán aznap elkezdtem vérezni. Rendes piros vér. 2 órán belül a dokinál voltam, aki még nem látott különösen semmit természetesen, de megállapította a terhesség tényét, mert az azért látszott persze. De a vérzés meg olyan volt, mint a menstruáció. Kaptam utrogestant. Azt mondta, bármi lehet. (még egy hét múlva megyek vissza hozzá.) Akkor azt mondta, nem látja annyira drámainak a helyzetet(persze elég korán mentem a vérzés jelentkezése után), azt mondaná, hogy 80-20, vagy 70-30 százalékot ad a baba javára.

Ez volt 6 napja. Azóta szedem az utrogestant, vérzést nem állította el. 6 napig tartó vérzésem volt, semmiben nem volt más, mint bármelyik szimpla menstruációm. De reménykedtem. 3 napja már halványabb volt a terhességi teszt(újat csináltam természetesen), pedig erősödnie kellett volna, ha megmaradt a baba.

Kiborultam, igyekszem elfogadni. De azon kaptam magam, hogy megint reménykedek, hogy ha egy hét múlva megyek, bejelenti a doki, hogy ott a baba...Csak a teszt vmi okból nem erősödik...

Teljes beteges szerintetek? Ti is reménykednétek?

Semmi esély?

Tudom, ha másról lenne szó, én azt mondanám, hogy semmi esély....

2012. ápr. 23. 09:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan véreznek rendesen terhesség alatt. Rizikós, de látod, sok baba megmaradt még így is. Én is vérezgettem, hematómám volt nekem is. Doki azt mondta, hogy a beágyazódásnál lehettek nehézségei a picimnek és ettől alakult ki a hematóma, a helyezkedéstől. Ez az első trimeszterben okozott vérzéseket, utána felszívódott teljesen. Mondjuk nekem az Utrogestan sokat segített. Gyakorlatilag a palástfű tea majdnem ugyanaz, mint ha Utrogestant szednél, én kipróbálnám. Ártani nem ártasz vele.
2012. ápr. 23. 10:41
 12/12 A kérdező kommentje:

köszönöm még egyszer..

Nálam a doki kizárta a hematómát...

2012. ápr. 23. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!