Kezdek megőrülni :S Mit kéne tennem?
Írj Sims tale-t, amennyiben megvan a Sims a gépeden :)
Az annyit tesz am h kitalálsz egy történetet, megírod, simsben beállítod, lefényképezed, szöveget írsz ozzá és beküldöd :)
sims tale-val már próbálkoztam, és ott is szoktam alkotgatni, de az meg már nem igazán erősségem :/
Hát igen az animék... azokat is szeretem :) meg néha csak elkezdem a tokiói híreket olvasgatni... jah japánul xD
Azokkal meg csak az a baj hogy nem találom magyar felírattal amit nézni akarok... mert szinkronnal meg elvesztik a hangulatukat :D
Nincsen kitartásod és anélkül nehéz lesz rajzolnod.
Én járok rajzsuliba,van mikor 2 órát ott ülök és észre se veszem,mert imádok rajzolni és nem az időt nézem és tudom,hogy a végén összefog állni az egész :)
Szóval ha nagyon szeretsz valamit akkor szerintem nem türelem kell hozzá.
Én is elég sok mindent csinálok,de hatalmas az érdeklődési terem.
Főként a rajz,programozás,tánc,gitár körül.
Viszont elszerettem volna kezdeni deszkázni ,de teljesen nem az én "műfajom" így körübelül 1 hónap után abba is hagytam,mert untam csak.
Szerintem olyan rajzokkal kezdj amik 'gyorsan' készen vannak és kilehet dolgozni,pl egy mesefigura mondjuk ott van snoopy vagy bármi más,és nem kell az egészet egybe megcsinálni,sőt.Szép apránként mikor van kedved előveszed.
És nem kell összegyűrni,elöszpr vázlatolva összefirkantod a terved és szép halványan felrajzol a lapra utána kezded áthúzni vastagon és majd látod,hogy kell-e radírozni vagy nem.
A lényeg,hogy ne vésd bele a rajzodat hanem finoman,aztán lehet árnyékolni is.
Szép kis művek születnek belőle.
Meg szerintem elöszpr kezdhetnéd másolással,esetleg könyvre teszed a lapot,csak,hogy szokd a vonalakat meg mindent,szerintem elég sokan így kezdték utána lehet másolni úgy hogy előtted van a könyv majd esetleg fejből is.
De a rajzolás nem egyről-a kettőre megy.
Én 2 éves korom óta folyamatosan rajzolok és most vagyok 14 kb 8 éve rajzsuliba járok és még mindig nem vagyok biztos magamban,mondjuk akiben nagy a tehetség és hamar ráérez annak sima liba :'DD
SOK SIKERT megtalálni amit szeretsz és ha valami nem sikerül ne add fel azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!