Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kezdek megőrülni :S Mit kéne...

Kezdek megőrülni :S Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy alkotni akarok. Állítólag ( és most nem mondom hogy nincs, mert úgy érzem én is hogy van) van tehetségem az íráshoz, a rajzoláshoz és a zenéhez is. A zenéhez még én is elismerem, hogy lehet valami jó tulajdonságom, mert hegedülök, már lassan 6 éve. Utálom, de anyáék nem engedik hogy kiíratkozzak amíg be nem fejezem az általánost, és mivel utálom így gyakorolni soha nem szoktam, mégis agyba-főbe dícsérgetnek hogy mennyire jól megy. Tehát elkezdtem zenélni is, de azt hamar megutáltam. Volt egy idő, amikor rajzolgattam. Ment a dolog, már úgy ahogy, de semmi türelmem nem volt hozzá, amikor már a harmadik lapot gyűrtem úgy össze hogy 'á ez megint nem jó', akkor feladtam. Ahhoz semmi türelmem nincs, hogy leüljek, pedig azt szeretem csinálni, és egyre jobb rajzaim is lettek, csak általában mind félkész volt. Ugyan ez a helyzet az írással. Jó a szókincsem ( ezt ne a szöveg alapján firtassátok ), de szintén nincs türelmem leülni és írni egy történetet. Volt olyan, hogy elkezdtem írni, talán még meg is van a gépen, egész sokáig jutottam, egész jó kis történet, de eltűnt belőlem az az ihlet amivel sikerült elkezdenem, nem rajzolódott ki a fejemben a folytatása. Nincs semmi hobbim, és annyira szeretnék már alkotni, de nem tudom mit. :S Hogy csinálhatnám, hogy legyen az ilyesmihez türelmem ? 13/L
2010. nov. 27. 13:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
találj ki magadnak kis történeteket (én is szoktam)
2010. nov. 27. 13:55
 2/26 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, elkezdtem írni egy történetet. Megvan az egész, elejétől a végéig, de valahogy a szavak nem akarnak összeállni, meg az apróbb részletek.
2010. nov. 27. 13:58
 3/26 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok csak én a játékfejlesztés terén. Van egy baromi jó ötletem most is, megvan a történet, meg a rendszer ha úgy nézzük kész az egész de akárhányszor fogok hozzá mindig abbahagyom. Nem nagy meló leprogramozni vagy megrajzolni a cuccokat de egyszerűen sohasem tetszik. Ha pedig végre tetszik akkor meg megunom, pihentetem és újrakezdem. Imádom darabokból összerakni a világot, bejárhatóvá tenni de úgy érzem sohasem fogom befejezni. Hogy mit tudsz ellene tenni? Ezt magam sem tudom, mert már 3 éve csinálom ezt az egy játékot :D
2010. nov. 27. 14:02
 4/26 A kérdező kommentje:
csak már kezd unalmas lenni hogy halálra unom magam állandóan mert nincs mit csinálni :/
2010. nov. 27. 14:05
 5/26 anonim ***** válasza:
kb :D ezért szeretek edzeni. Akkor nem kell gondolkodni nem unatkozok és nincs az, hogy nem fejezem be :)
2010. nov. 27. 14:08
 6/26 A kérdező kommentje:
én olvasgatni szoktam néha :D stephen king meg mangák :D de már azokból sincs sok hátra -.-"
2010. nov. 27. 14:10
 7/26 anonim ***** válasza:

Írj Sims tale-t, amennyiben megvan a Sims a gépeden :)

Az annyit tesz am h kitalálsz egy történetet, megírod, simsben beállítod, lefényképezed, szöveget írsz ozzá és beküldöd :)

2010. nov. 27. 14:11
 8/26 anonim ***** válasza:
Tényleg ha nem is mondod kihagytam volna az animéket :D Azokat is csak nézni kell és legalább addig nem arra gondolok, hogy basszus megint nem tudok mit csinálni.
2010. nov. 27. 14:12
 9/26 A kérdező kommentje:

sims tale-val már próbálkoztam, és ott is szoktam alkotgatni, de az meg már nem igazán erősségem :/

Hát igen az animék... azokat is szeretem :) meg néha csak elkezdem a tokiói híreket olvasgatni... jah japánul xD

Azokkal meg csak az a baj hogy nem találom magyar felírattal amit nézni akarok... mert szinkronnal meg elvesztik a hangulatukat :D

2010. nov. 27. 14:15
 10/26 anonim ***** válasza:

Nincsen kitartásod és anélkül nehéz lesz rajzolnod.

Én járok rajzsuliba,van mikor 2 órát ott ülök és észre se veszem,mert imádok rajzolni és nem az időt nézem és tudom,hogy a végén összefog állni az egész :)

Szóval ha nagyon szeretsz valamit akkor szerintem nem türelem kell hozzá.

Én is elég sok mindent csinálok,de hatalmas az érdeklődési terem.

Főként a rajz,programozás,tánc,gitár körül.

Viszont elszerettem volna kezdeni deszkázni ,de teljesen nem az én "műfajom" így körübelül 1 hónap után abba is hagytam,mert untam csak.

Szerintem olyan rajzokkal kezdj amik 'gyorsan' készen vannak és kilehet dolgozni,pl egy mesefigura mondjuk ott van snoopy vagy bármi más,és nem kell az egészet egybe megcsinálni,sőt.Szép apránként mikor van kedved előveszed.

És nem kell összegyűrni,elöszpr vázlatolva összefirkantod a terved és szép halványan felrajzol a lapra utána kezded áthúzni vastagon és majd látod,hogy kell-e radírozni vagy nem.

A lényeg,hogy ne vésd bele a rajzodat hanem finoman,aztán lehet árnyékolni is.

Szép kis művek születnek belőle.

Meg szerintem elöszpr kezdhetnéd másolással,esetleg könyvre teszed a lapot,csak,hogy szokd a vonalakat meg mindent,szerintem elég sokan így kezdték utána lehet másolni úgy hogy előtted van a könyv majd esetleg fejből is.

De a rajzolás nem egyről-a kettőre megy.

Én 2 éves korom óta folyamatosan rajzolok és most vagyok 14 kb 8 éve rajzsuliba járok és még mindig nem vagyok biztos magamban,mondjuk akiben nagy a tehetség és hamar ráérez annak sima liba :'DD

SOK SIKERT megtalálni amit szeretsz és ha valami nem sikerül ne add fel azonnal.

2010. nov. 27. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!