Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kezdek megőrülni :S Mit kéne...

Kezdek megőrülni :S Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy alkotni akarok. Állítólag ( és most nem mondom hogy nincs, mert úgy érzem én is hogy van) van tehetségem az íráshoz, a rajzoláshoz és a zenéhez is. A zenéhez még én is elismerem, hogy lehet valami jó tulajdonságom, mert hegedülök, már lassan 6 éve. Utálom, de anyáék nem engedik hogy kiíratkozzak amíg be nem fejezem az általánost, és mivel utálom így gyakorolni soha nem szoktam, mégis agyba-főbe dícsérgetnek hogy mennyire jól megy. Tehát elkezdtem zenélni is, de azt hamar megutáltam. Volt egy idő, amikor rajzolgattam. Ment a dolog, már úgy ahogy, de semmi türelmem nem volt hozzá, amikor már a harmadik lapot gyűrtem úgy össze hogy 'á ez megint nem jó', akkor feladtam. Ahhoz semmi türelmem nincs, hogy leüljek, pedig azt szeretem csinálni, és egyre jobb rajzaim is lettek, csak általában mind félkész volt. Ugyan ez a helyzet az írással. Jó a szókincsem ( ezt ne a szöveg alapján firtassátok ), de szintén nincs türelmem leülni és írni egy történetet. Volt olyan, hogy elkezdtem írni, talán még meg is van a gépen, egész sokáig jutottam, egész jó kis történet, de eltűnt belőlem az az ihlet amivel sikerült elkezdenem, nem rajzolódott ki a fejemben a folytatása. Nincs semmi hobbim, és annyira szeretnék már alkotni, de nem tudom mit. :S Hogy csinálhatnám, hogy legyen az ilyesmihez türelmem ? 13/L
2010. nov. 27. 13:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ezt a hosszút most nem olvasom el :D Az animét meg angol felirattal japán hanggal kell nézni az a tuti :)
2010. nov. 27. 14:19
 12/26 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ezt a bíztatást :) nem is azzal van baj, hogy nem tudnék rajzolni, mert nagyon szépen tudok árnyékolni, csak általában azért adom fel mert a vázlat és az ilyen apróbb részletek nehezen lesznek meg :S múltkori rajz órán is nagyon megdícsért a tanár mert egy portrét rajzoltam, de ott van inspiráció, meg az a baj gépről nem nagyon tudok másolni se, mert ott azért másmilyen mint pl egy könyvben
2010. nov. 27. 14:22
 13/26 A kérdező kommentje:
saten... lehet hogy emelt szinten tanulom az angolt, de annyira még nem megy hogy egy egész animét fordítsak magamban :D
2010. nov. 27. 14:23
 14/26 anonim ***** válasza:
Nemár :D Én végig kettes voltam angolból épphogycsak 60% érettségit tettem középszinten és simán értem :)
2010. nov. 27. 14:24
 15/26 A kérdező kommentje:
hát na xD énmeg szín ötös vagyok angolból bezzeg ha elém nyomnak egy szöveget nincs kedvem lefordítani :D amik hirtelen így beugranak szavak azokból összerakok egy 'körülbelül majdnem jó' mondatot xD
2010. nov. 27. 14:26
 16/26 anonim ***** válasza:

Nekem a kiejtésem valami csodás :D A számokat alig tudom így azért egy egy mondat befigyel:

eredeti: 750 years ago

fonetikusan tőlem: hétszázötven jírsz agó :D

A tanár agyhúgykövet kapott tőle :P

2010. nov. 27. 14:28
 17/26 A kérdező kommentje:
:D akkor engem hallanál felelésnél xD nekem angolon a rózsaszín pónik körül forog a világ xD
2010. nov. 27. 14:30
 18/26 anonim ***** válasza:
:D na jó, gondolkodj tovább azon, hogy, hogy léphetnénk túl ezen a tehetetlenségen én elmegyek edzeni :)
2010. nov. 27. 14:32
 19/26 A kérdező kommentje:
jó edzést xD énmeg játszok tovább a gumilabdámmal..
2010. nov. 27. 14:33
 20/26 anonim ***** válasza:

Miért nem mész el te is rajziskolába??

Minket inspirálnak :D

Hát igen az árnyékolás nem nehéz csak tudni kell használni a ceruzát meg látni,hogy hol is van a képen az árnyék :D

Vagy vegyél ki a könyvtárból rajzos könyvet..esetleg körömfestés?

Mivel gondolom akkor van kézügyességed..

Én is szoktam azösszes barátnőmnek megszoktam csinálni,mert én ingyen csinálom a manikűrös meg nem :D

És szép kis mintákat/virágokat lehet belerajzolni,megpróbálhatod azt is.

Vagy elkezdhetsz festeni,agyagozni

vagy gipszből öntesz ki mintát és szalvétát ragasztasz bele (kép)

vagy fűzz karkötőt/nyakláncot esetleg tanulj meg varrni.

Jajj soroljak még?? :D:D

2010. nov. 27. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!