Mit kellene tennem? (nagyon elvagyok veszve )
Úristen...
ÚRISTEN!!!
MEG NE ÖLD MAGAD! Nem tudom, mit lehet tenni ilyenkor, de BIZTOS nem ez a megoldás.
Jó ég!
Ahogy írtad nővéred 1,5 éves kislányát imádod. Nem tudom, a nővéreddel milyen a kapcsolatod, de érdemes lenne megbeszélni vele, hogy megoldható lenne-e, hogy néhány napra odamész hozzájuk (gondolom már külön élnek, ha elmúlt 25 éves). A kislánnyal törődnél, játszanál vele, vigyáznál rá, mesélnél neki esténként, aminek gondolom a kislány is örülne, te pedig kicsit talán kizökkenél. Hátha ez fel tudna tölteni energiával, hátha rájönnél közben, hogy nem szabad megölnöd magad, hiszen van valaki, aki számíthat Rád, van akinek fontos vagy!
Más ötletem sajnos nincs, szörnyű volt ezt az egészet végig olvasni! Nagyon sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de ne add fel!! Kitartást kívánok neked! :)
16/L
Amit az előző írt az jó ötlet.
Mindenképpen fontold meg a pszihológust! Egyedül nagyon nehéz ezekkel a dolgokkal megbirkóznod, a pszihológus sokat segíthet, hogy fel tudd dolgozni mindezt.
Édes Istenem ezt olvasni szörnyű,h ilyen körülmények között élsz de ne légy öngyilkos az nem megoldás!Gondolj azokra akik tényleg szeretnek!Mekkora veszteség lenne nekik ha te is elmennél...Főleg anyukádra gondolj itt!szüksége van erőre ahogyan neked is tartsatok össze így egymásnak adhadtok erőt.
Ennyi volna amit javasolni tudok hiszen nem vagyok sem tapasztalt sem egyéb.De remélem azért tudtam segíteni.Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!