Mára nem várom, Teszt kérdés?
Figyelt kérdés
Mára nem vártom a havim, viszont nem bírtam kivárni a holnap reggelt így ma ellőttem egy Gabriel tesztet ami negatív lett. :'( Nem első vizeletből csináltam és mielött megcsináltam azelőtt másfél órával voltam pisilni. LEhet, hogy ez miatt lett negatív? Vagy ez a hónap már veszett fejsze nyele? El vagyok keseredve. :'(2012. ápr. 17. 11:13
41/45 A kérdező kommentje:
Nagyon elkeseredtem... HA ciszta akkor azért leszek nehezen terhes, ha meg méhen kívüli akkor meg azért... Azért ha lehetne választani akkor már inkább a ciszta... Miért ver az Isten?? :'( Mindenből elegem lett.
2012. ápr. 24. 06:36
42/45 anonim válasza:
Szia! Ne gondolj egyből a rosszra! Ezen is túl leszel!
Nem hiszem hogy méhen kívüli mert akkor erősödnie kellene a terhességi tesztnek, nekem is ugy volt.
A cisztával " szerencsés esetben" reméljük hogy simplex, akkor nem hiszem hogy gond lenne! Én kb 4 évig éltem vele 4*5 cm volt!
a méhenkívülivel mikor műtöttek azt is kiszúrták:)
Ha megtudsz valamit majd írsz!
43/45 A kérdező kommentje:
Szia! A teszt negatív lett, nem csinált megint uh-ot. Azt mondta ha máj. 8ig megjön ok, ha nem akkor keressem fel... Nem értem, hogy mire várjak....JÓ-jó ha megjön de valamiért késik... Így soha nem lesz babám az életben... :'( Gondoltam a barátcserjét kipróbálom, hátha.
2012. ápr. 26. 06:43
45/45 A kérdező kommentje:
Azóta megszületett a kisfiam, gyönyörű, egészséges 11 hónapos kisfelfedezo! :)
2014. jan. 7. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!