Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mára nem várom, Teszt kérdés?

Mára nem várom, Teszt kérdés?

Figyelt kérdés
Mára nem vártom a havim, viszont nem bírtam kivárni a holnap reggelt így ma ellőttem egy Gabriel tesztet ami negatív lett. :'( Nem első vizeletből csináltam és mielött megcsináltam azelőtt másfél órával voltam pisilni. LEhet, hogy ez miatt lett negatív? Vagy ez a hónap már veszett fejsze nyele? El vagyok keseredve. :'(
2012. ápr. 17. 11:13
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Feltöltöd a képfeltöltés .hu-ra és onnan ide belinkeled..:)2.voltam..:);)
2012. ápr. 17. 11:56
 12/45 A kérdező kommentje:
Ja, csak ennyi az egész?! :) Rendben, köszi. Holnap pedig jövök a reggeli teszt képével. :) Annyira izgulok. :)))
2012. ápr. 17. 11:59
 13/45 anonim ***** válasza:
Én addig sosem tesztelnék míg pár napot nem késik legalább. Mert semmi értelme, csak ellőttél egy tesztet feleslegesen.mert ilyenkor még vagy negatívot mutat, vagy olyan halvány pozit ami megint csak bizonytalanságot szül.várni kell pár napot és akkor már egyértelműbb.jó, tudom hogy már nagyon szeretnél babát és türelmetlen vagy, de pár nap nem a világ.
2012. ápr. 17. 12:13
 14/45 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van utolsó válaszoló, én sem értem magam....
2012. ápr. 17. 12:17
 15/45 anonim ***** válasza:
Megertelek,en sem tudom soha kivarni! :P Remelem holnap pozi lesz a teszted! ;)
2012. ápr. 17. 13:52
 16/45 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Ugye milyen nehéz kivárni a napokat?! :) Már alig várom, hogy holnap legyen!! :)
2012. ápr. 17. 14:29
 17/45 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,én holnapra nem várom de tegnap reggel teszteltem gabriel-el,mert érztem hogy terhes vagyok,negativ lett,vagyis ha nagyon koncentráltuk akkor látni lehetett a második csíkot,de nem nyugotam bele és délután vettem xepil a DM-be,és lás csodát ott van a második csík :) szerintem probálj másikkal is tesztelni,nagyon szoritok neked!!
2012. ápr. 17. 18:33
 18/45 Szandy89 ***** válasza:

A Gabriel nagyon jó teszt! Szorítok neked,hogy reggel pozi legyen!!

14 hkm

2012. ápr. 17. 18:54
 19/45 A kérdező kommentje:

Köszi csajok!!! :) Nagyon jól esik, hogy szorítotok nekem. Most már sajnos érzem a mensi görcsöket és iszonyatosan félek, hogy megjön. :( Pedig a teszt is megvan, reggel minden kiderül. Imádkozzatok, hogy sikerüljön! :))

Utolsó előtti szívből gratulálok Neked!! :)

2012. ápr. 17. 19:07
 20/45 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Megcsináltam a tesztet de sajnos csont negatív. A gyógyszerész gabrielt adott megint. Ha nem jön meg ma sem, akkor holnapra veszek egy dm-eset. Olyan elkeseredett vagyok, lehet csak késik. :'(

Miért van az, hogy aki nem szeretne babát annak "becsúszik", Aki meg mindent megadna érte, annak pedig sehogy nem akar összejönni. :'(

2012. ápr. 18. 06:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!