Lehet hogy hülye kérdés? Első babámat várom. (többi lent)
Muszáj fejőgépet használni? Az nem lesz elég amit a baba szopizik?
Hogy is van ez?
Nem muszáj,kézzel is lehet aki tud,de szerintem az első időkben hasznos dolog a kézi mellszívó,a fejés pedig elengedhetetlen.Főleg mikor belövell a tej,és a kis mini újszülött nem szívja ki ami a melledben van,akkor becsomósodhat,begyulladhat.Én így jártam a kórházban,muszáj volt fejnem különben nagyon megjártam volna.Főleg ha a baba nem lehet veled v menetrend szerint kell enni.Na ettől rosszabb nincs.Akkor végképp fejni kell és mellszívóval talán nem annyira fárasztó.
Jó babavárást,könnyű szülést!
Én nem használtam, bár vettem egyet. A cicim nem is adott tejet a gépnek, csak a gyereknek :).
Az első időkben amúgy nem igazán tesz jót a mellszívó, amíg az ödéma le nem megy a mellekről, szóval úgyis meg kell tanulni kézzel kinyomkodni, főleg az első napokban. De ha jól szopik a gyerkőc, és igény szerint szoptatod, akkor pár hét alatt beáll a kereslet-kínálat, és nem kell foglalkozni többet a témával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!