Mára nem várom, Teszt kérdés?
Szia! Ne legyél elkeseredve van az úgy hogy még aznap nem mutatja ki viszont két napra rá már szépen:) Nem mindenkinél egyformán növekedik a hcg hormon, meg különben a teszt sem mindegy( pl én decemberben teszteltem gabrielle szinte nem látszott semmi pedig már késett is, vettem egy ilyen mártogatósat azt hiszem x-epil-t azon meg szépen látszott a második csík aznap délután:) csak sajnos méhen kívüli lett a kicsikém:(((
Van esetleg valami tüneted?
Nagyon sajnálom :( Remélem azért nem adtátok fel! :)
Azóta is nézegetem a tesztet, tudom feleslegesen, mintha látnám a controll csík helyét, nagyon halványan, de lehet káprázik a szemem... :( Na mindegy kidobom, mert amúgy sem lenne már hiteles. Tünetem nincs, nem vettem észre még semmit. Esetleg annyit, hogy mensi előtt mindig fáj a cicim, most meg nem. Nem tudom ez mitől lehet.
Köszönöm, persze hogy nem adtuk fel! Végülis még csak a múlthónapban kezdtük el élesben azóta, de sajnos semmi:((( Most szeretnék elkezdeni szedni vitamint meg ilyeneket, mindenre odafigyelni:) Szerintem ha holnap reggel tesztelsz (és próbálj meg este nem kimenni pisilni) akkor már lehet hogy látni kellene valamit! Én azt tanácsolnám hogy szerezz be egy másfajta terhességi tesztet:) A cici fájás is más mindenkinél! Itt olvastam hogy egy csajszi írta hogy ha nem nőne a pocakja meg nem mocorogna a baba észre sem venné hogy terhes:)) Semmi tünete nincs:))
Majd írj!
Gondolok majd Rád, hogy hamar jöjjön az a manó!! :)
Olyan nehéz kivárni ilyenkor akár még csak fél napot is. :( Már 6 hónapja próbálkozunk sikertelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!