Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mára nem várom, Teszt kérdés?

Mára nem várom, Teszt kérdés?

Figyelt kérdés
Mára nem vártom a havim, viszont nem bírtam kivárni a holnap reggelt így ma ellőttem egy Gabriel tesztet ami negatív lett. :'( Nem első vizeletből csináltam és mielött megcsináltam azelőtt másfél órával voltam pisilni. LEhet, hogy ez miatt lett negatív? Vagy ez a hónap már veszett fejsze nyele? El vagyok keseredve. :'(
2012. ápr. 17. 11:13
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Jaj szegénykém! Gondolom egy világ omlott benned össze:( De még ne add fel, van remény amíg nem jön meg:) ha nem akarsz holnapig várni szerintem menj el és vegyél másfajta tesztet.

Próbálj meg megnyugodni!!!!!

2012. ápr. 18. 07:15
 22/45 A kérdező kommentje:

Próbálok reménykedni, mert még nem jött meg. Csak az a mindjárt megjön érzés.... ez nagyon idegesít, már tettem be egy betétet is, arra az esetre ha mégis... Ma mindenféleképp veszek másfajta tesztet! A dm-ben lehet kapni az x epil-t. Milyen érzékenységű? Amikor te teszteltél vele akkor mennyit késett a havid?

Most nem leszek egy darabig, mert el kell ugranom egyik barátnőm picilányára vigyázni, míg Ő elugrik elintézni ezt-azt, de du. jövök!! ;) :)

2012. ápr. 18. 08:21
 23/45 anonim ***** válasza:

Szia!Igen lehet kapni a dm-ben, az az igazság hogy nem néztem milyen érzékenységű, csak levettem a polcról:) Lányos zavaromban:D Nekem kb 5 nap késés volt mikor azzal teszteltem, de a gabriellel előtte való nap csináltam nagyon halvány pozit azon meg szinte rögtön lehetett látni a két csíkot szinte este. csináltam reggel is másnap és szépen mutatta.

Ja még annyi hogy 2 db van a dobozban és kb 600-800 ft közt van.

Várlak délután:)

2012. ápr. 18. 08:37
 24/45 Szandy89 ***** válasza:

Az a mindjárt megjön érzés normális!

Én miután pozit teszteltem még 1 hétig olyan érzésem volt,hogy mindjárt megjön!De nem jött! :)

Szorítok neked!

Nekünk 4 hónap után lett pozi a teszt (tudom ez még nem számít olyan sok időnek) De én is úgy voltam mint te!Hogy ez nem igaz,hogy aki nem akar annak becsúszik nekünk meg nem akar jönni! De előbb utóbb nektek is sikerülni fog! Kívánom,hogy inkább előbb!! :)

14 hkm

2012. ápr. 18. 16:45
 25/45 A kérdező kommentje:

Szia! Bocsánat a késés miatt, családlátogatás volt... :)

Még mindig nem jött meg! :)) Kicsit érzékeny a méhem, úgy szúr mint mikor fel van az ember fázva vagy nem is tudom.

Holnap tesztelek megint, remélem pozitív lesz.

2012. ápr. 18. 20:12
 26/45 A kérdező kommentje:
Szandy! gratulálok!! Lehet tudni, hogy kislány vagy kisfiú lesz a kismanó? :)
2012. ápr. 18. 20:13
 27/45 A kérdező kommentje:
Sziasztok Csajok! Ma sem jött meg... ;)Viszont nem mertem elsütni a tesztet. :( Ma vagyok a 35. napon. Viszont sűrűn kell nagy wc re mennem. Mensi előtt is így szokott lenni. Nem tudom mi lesz belőle... Bocsi a részlet miatt. :S
2012. ápr. 19. 08:48
 28/45 anonim ***** válasza:

Szia! Annak örülünk nagyon hogy még nem jött meg, ne is jöjjön:D Amúgy hogy érzed magad mármint testileg, van valami változás? És mikor szeretnéd megcsinálni a tesztet? Sikerült venni x-epilt?

Nagyon- nagyon szorítok:))))

Majd írj

2012. ápr. 19. 08:57
 29/45 A kérdező kommentje:
Szia! Még mindig ez a mindjárt megjön érzésem van. Betét szintén benn.... Úgy feszül a hasam alja, olyan nem is tudom milyen... :D A cicim nagyon picit érzékenyebb lett, de nem túlságosan csak épphogy. Folyásom is lett. hát nem tudom mi lesz ebből. Sikerült x epilt szereznem. ;)
2012. ápr. 19. 09:04
 30/45 A kérdező kommentje:
Lehet délután elsütöm az egyik tesztet. próbálok sokáig nem pisilni délelőtt, hogy megtudjam csinálni.
2012. ápr. 19. 09:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!