Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mára nem várom, Teszt kérdés?

Mára nem várom, Teszt kérdés?

Figyelt kérdés
Mára nem vártom a havim, viszont nem bírtam kivárni a holnap reggelt így ma ellőttem egy Gabriel tesztet ami negatív lett. :'( Nem első vizeletből csináltam és mielött megcsináltam azelőtt másfél órával voltam pisilni. LEhet, hogy ez miatt lett negatív? Vagy ez a hónap már veszett fejsze nyele? El vagyok keseredve. :'(
2012. ápr. 17. 11:13
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Nekem is végig olyan érzésem volt hogy mindjárt megjön, bár én barnáztam egy kicsit:( Szerintem ez minden terhesség elején igy van hogy úr Isten mindjárt.... és nem:)) Meg már ennyi késés után ha tényleg kisbabát vársz akkor a délutáni is kimutatja egyből:)))

Megy a drukk!!

2012. ápr. 19. 09:10
 32/45 A kérdező kommentje:
általában a ciklusaim 32 naposak, de volt egyszer olyan hogy 36. napon jött meg. 35.napon már rohantam az orvoshoz, de nem látott semmit aztán következő nap megis jött. az volt a 36.nap. :( Ezért nem merem csinálni. És szerinted a folyás biztató jel lehet?
2012. ápr. 19. 09:14
 33/45 Szandy89 ***** válasza:

Szia!!!

Még biztosra nem tudjuk,hogy kislány vagy kislegény!

De a 12 hetes genetikai Uh-n úgy nézte a doki,hogy picilány!!!

De másfél hét és jön a 16 hetes! Ott már hátha tutira mondja! :)

Fehér folyásom nekem is volt.

Még mindíg szorítok! Azonnal írj ha megcsinálod a tesztet!!

2012. ápr. 19. 12:27
 34/45 anonim ***** válasza:

Szerintem csináld meg, mert ha erősödik a csík akkor tuti baba van , de ha sajnos még annyira sem erős mint az előző akkor valószínű elkezdődött valami, de sajnos nem sikerült:(

Tavaly novemberben voltam úgy hogy késett egy hetet de kb nemvárt után 3 nappal teszteltem de halvány pozi volt és elhatároztam hogy ha hétvégéig nem jön akkor vasárnap tesztelek és sajnos megjött, borzasztó erős görcsökkel meg darabos vérzéssel:(((

Nem elszomorítani akartalak, de sajnos ilyen is előfordulhat:(

A folyás meg ha nem pirosas akkor az jót jelent! Mert amikor a méhenkívülim volt akkor én felhívtam a dokit hogy barnás folyásom van és azt mondta amíg nem piros addíg nagy bajt nem jelent, de ha nagyon görcsölök meg rendes vér jön akkor irány a kórház! De nekem erős pozi tesztem volt.

2012. ápr. 19. 12:43
 35/45 A kérdező kommentje:
folyás még megvan de mensi sehol. Teszt negatív.
2012. ápr. 20. 09:01
 36/45 Szandy89 ***** válasza:
Na mizujs?? helyzet???
2012. ápr. 21. 13:36
 37/45 A kérdező kommentje:
Szia! Még mindig nem jött meg. :) Remélem baba van a dologban. Hétfőn megyek dokihoz.
2012. ápr. 21. 14:19
 38/45 Szandy89 ***** válasza:

Szorítok holnapra!!!! :)

Jelentkezz ha végeztél a dokinál!!!

2012. ápr. 22. 22:37
 39/45 A kérdező kommentje:
Végeztem a dokinál. Szerdán viszek vizeletet, terhességi tesztet fog nézni. A méhnyálkahártya elég vékonyka, terhesség nem valószínű. Azt mondta lehet méhen kívüli... A bal petefészkem cisztikusnak mondta. :(
2012. ápr. 23. 20:24
 40/45 Szandy89 ***** válasza:
ÓÓÓÓÓ! Hát ezek nem a legjobb hírek,de azért még szorítok!!!Hátha!!!
2012. ápr. 23. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!