Mára nem várom, Teszt kérdés?
Nekem is végig olyan érzésem volt hogy mindjárt megjön, bár én barnáztam egy kicsit:( Szerintem ez minden terhesség elején igy van hogy úr Isten mindjárt.... és nem:)) Meg már ennyi késés után ha tényleg kisbabát vársz akkor a délutáni is kimutatja egyből:)))
Megy a drukk!!
Szia!!!
Még biztosra nem tudjuk,hogy kislány vagy kislegény!
De a 12 hetes genetikai Uh-n úgy nézte a doki,hogy picilány!!!
De másfél hét és jön a 16 hetes! Ott már hátha tutira mondja! :)
Fehér folyásom nekem is volt.
Még mindíg szorítok! Azonnal írj ha megcsinálod a tesztet!!
Szerintem csináld meg, mert ha erősödik a csík akkor tuti baba van , de ha sajnos még annyira sem erős mint az előző akkor valószínű elkezdődött valami, de sajnos nem sikerült:(
Tavaly novemberben voltam úgy hogy késett egy hetet de kb nemvárt után 3 nappal teszteltem de halvány pozi volt és elhatároztam hogy ha hétvégéig nem jön akkor vasárnap tesztelek és sajnos megjött, borzasztó erős görcsökkel meg darabos vérzéssel:(((
Nem elszomorítani akartalak, de sajnos ilyen is előfordulhat:(
A folyás meg ha nem pirosas akkor az jót jelent! Mert amikor a méhenkívülim volt akkor én felhívtam a dokit hogy barnás folyásom van és azt mondta amíg nem piros addíg nagy bajt nem jelent, de ha nagyon görcsölök meg rendes vér jön akkor irány a kórház! De nekem erős pozi tesztem volt.
Szorítok holnapra!!!! :)
Jelentkezz ha végeztél a dokinál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!