Ki nem várja 24-25-re? Öntsünk erőt egymásba?!
Figyelt kérdés
Most volt peteérésem 10-11-én, ma vagyok a 6. napon pé után. Tegnap volt pár csepp vér a bugyimon, ma meg nagyon minimális barna a wc papiron. Nem tudom mire vélni, barátcserjézek, teázom. Mást nem tudok, mint várni és várni :) Van még valaki, aki ekkora nem várja? Meséljük el egymásnak és bíztassuk egymást!:)2012. ápr. 15. 15:21
41/42 anonim válasza:
Szia!
Nagyon örülök :)
Szuperszuper :)
Lassan elmúlik már az émelygéses időszak szerintem. Meg sokak szerint :).
Nálunk azóta sincs semmi, de kivárom a sorom :).
Nagyon boldog várakozást kívánok!
üdv, kata
42/42 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam azota 7+1hetesen magan UH-n. Hallottam a szivvereset es mar 1,03 cm volt :)) azota elmult az emelyges,kajaundor meg szagundor van,plusz cicifajdalom. :) de amugy jol vagyok nagyon!:))
Ma vagyok 8+5, csutortokon mar 9 hetes leszek:)))
Juni 20-an megyek a 12. Heti UH-ra:)
Koszonom a jokivansagokat!!!:)
2012. máj. 29. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!