Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 24-25-re? Öntsünk...

Ki nem várja 24-25-re? Öntsünk erőt egymásba?!

Figyelt kérdés
Most volt peteérésem 10-11-én, ma vagyok a 6. napon pé után. Tegnap volt pár csepp vér a bugyimon, ma meg nagyon minimális barna a wc papiron. Nem tudom mire vélni, barátcserjézek, teázom. Mást nem tudok, mint várni és várni :) Van még valaki, aki ekkora nem várja? Meséljük el egymásnak és bíztassuk egymást!:)

2012. ápr. 15. 15:21
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Én már most nagyon nehezen bírom. Hétvégén mennénk el a párommal, és azon gondolkozom, hogy hétvégén tesztelek. Az akkor már a 12. napom pé után. De akkor meg lehet, hogy ki kéne bírnom jövöhét közepéig. És ha meg megjön, akkor nincs csalódás. Igazad van. Jajj de sok még ez az idő. Nem tudom magam elfoglalni, pedig sok dolgom van, de akkor is ezen jár az eszem :/ :)
2012. ápr. 17. 14:50
 12/42 Adri08 ***** válasza:
2012. ápr. 17. 14:54
 13/42 Adri08 ***** válasza:
[link] ez frissebb :)
2012. ápr. 17. 14:56
 14/42 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én is várok a teszteléssel, nem szeretnék úgy járni mint előtő hónapban. Pozitívatt teszteltem 3nap késéssel meg megjött.

Türelem csajok,- csak a szurkák ne lennének

K

2012. ápr. 17. 15:21
 15/42 Adri08 ***** válasza:
mizu veletek? én tegnap voltam nődokinál és azt mondta,h nagyon szép a görbém!
2012. ápr. 19. 11:26
 16/42 anonim válasza:

Sziasztok!

Csatlakoznék :). 25-26-ára nem várom. Kicsit aggódom, mert az elmúlt 4-5 napban barnázós nap volt. Nem sok, de nem tudom, hogy ez jelenthet-e még beágyazódást, vagy valami sokkal rosszabbat. Van mellfeszülés, fáradtság. Ezek máskor nem szoktak nem lenni. Mit gondoltok? (Vettem szuper korai tesztet, azt írja, hogy a nem várt előtt 3 nappal már kimutathatja, 99% pontossággal. 10 mlU/ml-től. De megvárom a 25-e reggelt)

2012. ápr. 23. 15:15
 17/42 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok! Tegnap voltam a 12. Dpon és teszteltem délután! Ilyen lett: [link]

Mit gondoltok? Holnap reggel is tesztelek,remelem erősödik:)) vannak tuneteim:) gorcsol a hasam,faj az alhasam,szurkal,feszít,nyilallgat,a cicim faj,meg feküdni esik jol:)) Veletek mi van Lányok???

2012. ápr. 23. 16:53
 18/42 anonim válasza:

én látom a halványat :) szorítok a holnap reggelihez!

utolsó előtti vagyok, kata

2012. ápr. 23. 17:22
 19/42 anonim ***** válasza:

Sziasztok

2 nappal korábban de megjött.

Drukkolok nektek

K

2012. ápr. 23. 19:04
 20/42 A kérdező kommentje:

Lányok!

X-epil volt csak, ezt vettem. Ez 25ös érzékenységű, remélem ez is kimutatja :( A tegnapi az 10es volt, de délutáni pisiből csináltam.

Nagyon izgulok! Most semmi tünetem nincs, csak a mellem fáj nagyon, meg kicsit érzékeny vagyok. De ez máskor is előfordul :))

Nagyon izgulok, de bízom benne, hogy nem véletlenül lett halvány pozi tegnap délután. Szorítsatok kérlek!

:( :)

Kedves K.!

Kitartás, sikerülni fog! Most én is el vagyok bizonytalanodva, ez nagyon rossz :(

Kitartás!!!

2012. ápr. 23. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!