Ki nem várja 24-25-re? Öntsünk erőt egymásba?!
Sziasztok, én is várok a teszteléssel, nem szeretnék úgy járni mint előtő hónapban. Pozitívatt teszteltem 3nap késéssel meg megjött.
Türelem csajok,- csak a szurkák ne lennének
K
Sziasztok!
Csatlakoznék :). 25-26-ára nem várom. Kicsit aggódom, mert az elmúlt 4-5 napban barnázós nap volt. Nem sok, de nem tudom, hogy ez jelenthet-e még beágyazódást, vagy valami sokkal rosszabbat. Van mellfeszülés, fáradtság. Ezek máskor nem szoktak nem lenni. Mit gondoltok? (Vettem szuper korai tesztet, azt írja, hogy a nem várt előtt 3 nappal már kimutathatja, 99% pontossággal. 10 mlU/ml-től. De megvárom a 25-e reggelt)
Sziasztok Lányok! Tegnap voltam a 12. Dpon és teszteltem délután! Ilyen lett: [link]
Mit gondoltok? Holnap reggel is tesztelek,remelem erősödik:)) vannak tuneteim:) gorcsol a hasam,faj az alhasam,szurkal,feszít,nyilallgat,a cicim faj,meg feküdni esik jol:)) Veletek mi van Lányok???
én látom a halványat :) szorítok a holnap reggelihez!
utolsó előtti vagyok, kata
Sziasztok
2 nappal korábban de megjött.
Drukkolok nektek
K
Lányok!
X-epil volt csak, ezt vettem. Ez 25ös érzékenységű, remélem ez is kimutatja :( A tegnapi az 10es volt, de délutáni pisiből csináltam.
Nagyon izgulok! Most semmi tünetem nincs, csak a mellem fáj nagyon, meg kicsit érzékeny vagyok. De ez máskor is előfordul :))
Nagyon izgulok, de bízom benne, hogy nem véletlenül lett halvány pozi tegnap délután. Szorítsatok kérlek!
:( :)
Kedves K.!
Kitartás, sikerülni fog! Most én is el vagyok bizonytalanodva, ez nagyon rossz :(
Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!