Egymásba kapcsolható műanyag karikát, láncot hol tudok venni babának?
Figyelt kérdés
Ma a fejlesztőben a gyógypedagógus ajánlotta mert nagyon szépen megmozgatja az újakat. de hogyan keressek rá? hol kapok ilyet? amik színesek és akár egymásba kapcsolhatóak így egy nagy lánc lesz belőle?2011. okt. 6. 13:37
2/8 A kérdező kommentje:
köszi. igen olyan érdekelne ami a doboz aljában van csak sokkal több. azt hittem külön talán lehet kapni. :( 14 hónaposnak kellene.
2011. okt. 6. 13:59
4/8 A kérdező kommentje:
és nem tudod mi a neve? mert megnézném a honlapjukat.
2011. okt. 6. 14:06
5/8 anonim válasza:
Sajnos a pontos nevére már nem emlékszem :S
Most néztem végig az összes bébijátékot a honlapjukon, de nem találtam.. pedig ott vettük. Lehet olyan jelentéktelennek gondolják :) az egyik polc oldalán lógott, alig találtuk meg anno.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi . :(
akkor lehet veszek neki olyan zuhanyzófüggöny karikát ha lehet külön kapni. ma mondta a gyógypedes hogy mivel a babám ritkán használja a kis újait, az nagyon jó lenne neki, mert megmozgatja az újakat.
2011. okt. 6. 14:23
7/8 anonim válasza:
Idegesít, hogy nem találtam..
Emlékszem ezt is néztük, de nekem furcsa volt, hogy olyan összevissza alakú, és nem igazi lánc:
8/8 A kérdező kommentje:
köszi kedvességedet :)
csak sajnos ez túl kevés a lánca :(
2011. okt. 6. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!