Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 24-25-re? Öntsünk...

Ki nem várja 24-25-re? Öntsünk erőt egymásba?!

Figyelt kérdés
Most volt peteérésem 10-11-én, ma vagyok a 6. napon pé után. Tegnap volt pár csepp vér a bugyimon, ma meg nagyon minimális barna a wc papiron. Nem tudom mire vélni, barátcserjézek, teázom. Mást nem tudok, mint várni és várni :) Van még valaki, aki ekkora nem várja? Meséljük el egymásnak és bíztassuk egymást!:)

2012. ápr. 15. 15:21
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:

Szia!

De jó :) Akkor viszonylag gyorsan összejött azután, hogy mehetett élesben. Nekem agyalapi mirigy problémám volt pár éve, de szerencsére nem érintette a hormonjaimat. Mondjuk csendben megjegyezték, hogy tutira akkor mehetünk, ha sikeresen teherbe estem...

Szép mosolygós napot kívánok nektek! Holnap írok!

Drukkolj :)

2012. ápr. 24. 15:16
 32/42 anonim válasza:
Szep reggelt. Jelentem, a ma reggeli szuperteszt egy csikot mutatott, vagyis semmi. Elvileg 3 nappal a nemvart elott mar mutatja a tutit. Szoval most elhiszem neki. Aztan lesz, ami lesz. Holnap kene jönnie egyebkent. Barnazgatas van megint, cicifeszüles is, toalett nagyobbik fajta hasznalata 2 napja nincs. Most az a taktika, hogy abbahagyom a stesszelest es ugy veszem, hogy ez most nem jött össze. Kerdezö :) Naltok megvolt az "ünneples"? Többiek? Teszteltek mar?szep napot, kata
2012. ápr. 25. 08:12
 33/42 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mi elmondtuk a szűk családnak, anyukámnak, anyósnak és nővéreméknek.

:)

Nagyon izgulok, hogy mit fog mutatni az UH, remélem minden rendben van. Május 9-re kaptam időpontot, akkor pont 6 hetes leszek. Remélem már lesz szívhang és minden a legnagyobb rendben lesz!!!!

Nekem mensi előtt két nappal mutatta ki a 10es teszt nagyon halványan. Van még remény :))

Sok sikert, szurkolok!!!

2012. ápr. 25. 08:16
 34/42 anonim válasza:
Minel közelebb kerül az ember a gyerekvallalashoz, annal inkabb tudja ertekelni es örülni annak, ha sikerül :). Es ez akkor is igaz, ha masnak sikerül! Veletek örülünk :) Ismeretlenül is :)
2012. ápr. 25. 10:28
 35/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a kedves szavaidat Kedves Utolsó! :)

Most jöttem rá, hogy a pozitív tesztnél megtudjuk, hogy egy kicsi élet fejlődik a hasunkban, és örök életre kapunk valamit..a féltést. :) Persze a kicsi babánk mellé :)

Azt gondoltam, hogy ha lesz egy pozitív tesztem, és nem fog érdekelni semmi, örülni fogok a semminek is felhőtlenül, de nem. Kimondhatatlanul boldog vagyok, de annyira izgulok és félek, hogy minden rendben lesz e. Hogy hallom e a kicsi szívének a dobbanásait. Bízom benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz :) De utána megint mást fogok várni, és másért fogok aggódni. Gyönyörű és csodálatos érzés ez! :)

Kívánom, hogy mindenki tapasztalja meg ezt a boldogságot! Kitartás lányok, sikerülni fog!!

[link]

Az első kettő a tegnap reggeli teszt, a másik kettő meg a ma reggeli. Ugye erősödött picit? :)

2012. ápr. 25. 10:33
 36/42 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Még volt itthon egy zacskó X-epil, meg egy clerablue. Megcsináltam őket éjszaka 1kor.

Az x-epilek ilyenek sorban, az első kettő a 13. dpos, a következő kettő a tegnapi 14. dpos (a nemvárt napja), az utolsó kettő a ma éjszakai a 15. dpos. Szerintetek erősödik? :(( Nagyon megijedtem éjszaka, azt gondoltam sokkal erősebb lesz :((

[link]

Ez rosszat jelent? :(((( A tegnapiak azok erősebbek, de a mai...hát nem tudom :((( És eddig nagyon fájt a cicim, most is fáj, de már nem annyira :(((( Jajj lányok, nagyon félek :(((

Ilyen lett a clearblue:

[link]

2012. ápr. 26. 07:06
 37/42 anonim válasza:

Szia!

Ezek mind pozitívak :) Szerintem nincs miért aggódnod! Tudod, kicsit terhes nincs :)

Nálam ma reggel ütött be a krach... Sajnos durva görccsel érkezett reggel az, amit nem vártam :(. Nem tudom, mi volt ez az egy hétig tartó vacakolás. Kicsit szomorú vagyok. de tudom, hogy eljön majd a mi időnk is!

Kedves Kérdező! Szerintem két gombóc csokifagyi sokat segít! :)

Legyen szép hétvégétek!

kata

2012. ápr. 26. 16:18
 38/42 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

ilyen lett a ma délutáni tesztem, szintén 25ös x-epillel :)

[link]

Megnyugodtan, boldog vagyok!!!!

Kedves Utolsó, fel a fejjel!!!

sikerülni fog!! vegyél a párodnak 200 mg E vitamint, meg 1000 mg C vitamint, ezt minden nap add neki, és te is szedd!!!!

Nekünk most így sikerült! A párodnál nagyon sokat segít a spermáknak, hogy gyorsabbak, több legyen belőlük, és jó minőségű, neked meg segít a méhnyálkahártyát erősíteni!!!

Nekünk most így sikerült, meg én ittam a cicka-palástfű kombinációt, meg a zafír barátcserjét napi 1 szemet.

sikerülni fog, sose add fel!!!!!!

:)) ovuteszt nagyon jó, ha én nem csinálom, biztos, hogy nem vagyunk együtt akkor, mert most 24. napon volt peteérésem, a 30. napos ciklusomban!

És mégis ilyet teszteltem!!! :)))) Kitartás!! Ovuteszt mindenképp, kétnaponta legyetek együtt, ha pozitív kezd lenni, és akkor is, ha már nega! Együttlét után párna popsi alá, és csak reggel kelni fel :) Ha esetleg lustábbak a kiskatonák, akkor legyen idejük :)

Sikerülni fog!

2012. ápr. 27. 13:31
 39/42 anonim válasza:

Kedves Kérdező,

Elvileg tegnap előtt voltál dokinál. Minden rendben volt, jól vagytok?

2012. máj. 11. 15:20
 40/42 A kérdező kommentje:

Szia!

De aranyos vagy, hogy érdeklődsz! :)))

Szerdán voltam dokinál, volt már szívverés, és 3 mm volt a picikém :)

Nagyon boldog vagyok, de egész nap émelygek, álmos vagyok, és estére hányingerem van! :))

De megéri!!!

2012. máj. 11. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!