Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 24-25-re? Öntsünk...

Ki nem várja 24-25-re? Öntsünk erőt egymásba?!

Figyelt kérdés
Most volt peteérésem 10-11-én, ma vagyok a 6. napon pé után. Tegnap volt pár csepp vér a bugyimon, ma meg nagyon minimális barna a wc papiron. Nem tudom mire vélni, barátcserjézek, teázom. Mást nem tudok, mint várni és várni :) Van még valaki, aki ekkora nem várja? Meséljük el egymásnak és bíztassuk egymást!:)

2012. ápr. 15. 15:21
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Jó reggelt! Megcsináltam ma a tesztet! Kb negyed4kor, azóta az izgalomtól nem tudok aludni :))

[link]

Szerintetek? Erősebb ugye? És ez 25ös teszt, a tegnap előtti 10es volt!

2012. ápr. 24. 04:22
 22/42 anonim válasza:

Szep reggelt! Huuuuuu! Alig vartam, hogy beerjek dolgozni es lassam a mai teszed :). Ugye nem ketelkedsz mar? :)

Tudod, a halvany csik is csik :). Es erosebb, mint a tegnapi! Mikor kene nem megjönnie? Ma, vagy holnap?

En holnap tesztelek, ha addig nem jön... Csak a mellem erzekenyebb picit, es nemi barna is van... Hmmm. Aggodom. De jo, hogy veletek izgulhatok :)

2012. ápr. 24. 08:18
 23/42 anonim válasza:
mindig elfelejtem, hogy nincs "nevem" :) utolso elötti vagyok, kata
2012. ápr. 24. 08:29
 24/42 A kérdező kommentje:

Szia Kata!

Nem, már elhiszem, és remélem a továbbiakban is minden rendben lesz! Nagyon bízom benne, hogy az ultrahangom 2 hét múlva látni fogjuk már a szivecskéjét is :))

Két nap múlva is csinálok azért egyet, annak már még erősebbnek kell lennie :))

Köszönöm, hogy írtál!!!!! :)

2012. ápr. 24. 08:33
 25/42 A kérdező kommentje:

Amúgy, én is barnáztam pár napja, még soha, mióta menstruálok erre nem volt példa :)

Úgyhogy lehet, hogy neked is sikerült! Meg nekem is érzékenyebb volt a cicim, mostmeg már ugy fáj, hogy nem tudok hason aludni :))

SZorítok Neked!!!

2012. ápr. 24. 08:34
 26/42 A kérdező kommentje:
Amúgy elvileg ma kéne megjönnie, de még a holnap is belefér. (remélem nem fog-kopp-kopp) :) 2 hete kedden lett pozi az ovuteszt. :)
2012. ápr. 24. 08:37
 27/42 anonim válasza:

Gratulalok!!! Ezt nem is mondtam :). Kivancsian varom a következö tesztet, de biztos, hogy pozitiv lesz az is! Minden esetre vigyazz magadra! Van mar masik pici, vagy o lesz most az elsö? Miota probalkoztok? (ha megkerdezhetem)

Nalunk nem igazan tervezett a dolog :). Csak felületes a vedekezes. De örülni fogunk, ha holnap 2 csikosat produkalok :).

2012. ápr. 24. 11:03
 28/42 anonim válasza:
ja, holnap en is biztos hajnalban kelek :) kata
2012. ápr. 24. 11:03
 29/42 anonim válasza:
Na en teljesen kikeszülök... Megint egy pici barna. Tartok tole, hogy valami hormonproblema lesz itt... Csak akkor megis miert faj a cicim mar 1 hete? Es a szurkalasok? Mennyire lassan megy az ido ilyenkor. Azt hiszem paranoias vagyok es tul sokat aggodalmaskodok :).kata
2012. ápr. 24. 11:28
 30/42 A kérdező kommentje:

Szia! :)

Tavaly nyár óta próbálkozunk, csak közben (októberben) kiderült, hogy pajzsmirigy túlműködésem van, kaptam gyógyszert, addig nem próbálkozhattunk. Januárt végén kaptam másik gyógyszert, amitől szép lett az eredményem, és az olyan, hogy kismamák szedhetik, mert semennyire nem jut át a méhlepényen, nem hat a babára, csak az agyalapi mirigyemre, hogy normálisan működjön a hormonom. Ezért február óta próbálkozhattunk :)))

Nagyon boldog vagyok, istenem!!! :))

Képzeld, én ugy barnáztam, hogy peteérésem megvolt, akkor volt 1 vércsepp, utána rá 4 napra elkezdtem barnázni, tartott két napig, elmúlt, utána peteérésre rá 8 napra elkezdtem barnázni, és az is tartott 2 napig. Nem értettem, soha nem volt még velem ilyen. Én is erre gyanakodtam, hogy valami hormonprobléma. És erre tessék :)))) Szorítok, még semmi sincs veszve :)

Ja, és első baba, én 21, párom 29. Már nagyon vártuk a mi kis Angyalkánkat! :))))

2012. ápr. 24. 12:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!