Mit tennétek a helyemben? (Többi lent. )
Kedves 22.!
Én írtam először, hogy szerintem kamu. És nem tizenéves tini vagyok, mint ahogy írtad, nem cigizek/iszok/drogozok. Ja, és a gyerekemet sem vetettem el, itt játszik mellettem. Szóval ez most nem jött be! :D
2. vagyok.
Ne is foglalkozz a sok unatkozóval!!!
Örülök,hogy a szüleid támogatnak,minden rendben lesz:))
Ha ez segít én pl ügyeleten szültem, az egész terhesség egy forintomba se került és nem bántam meg!!!
baba cuccokra sem költöttünk túl sokat, elég olcsón ki lehet hozni!szóval fel a fejjel, boldog és probléma mentes baba várást:)
Szia!
Sajnálom, hogy beszóltak, meg hogy páran nem vették észre, hogy az elején írtad, hogy semmi esetre sem vetetnéd el a babát!
A pasi még az is lehet, hogy meggondolja magát! Most biztos nagyon beijedt, mert nem tervezett baba, hanem hirtelen jött, és a pasik még idősebben és tervezettnél is paráznak olykor. Egyszerűen nehezebben fogják fel ésszel és szívvel a változásokat, és őket ugye a testük sem segítik mint minket a hormonok... Úgyhogy még ne add fel, hátha észhez tér, és akkor pedig engedd meg, hogy törődjön a kicsivel.
Az meg jó, hogy a szüleid ilyen támogatók!! Sok sikert, szép babavárást, jó szülőséget!
Szia 20L!
Azt gondolom, hogy a barátod a telefonos értesítésre alig reagálhatott másképpen mint félelemmel. Ez egy életet alakító helyzet és ő teljesen kiszolgáltatott ebben a helyzetben. Légy megértő és várj türelmesen, ne légy rá most dühös, mert bár ez nehéz neked is, de még korai dühöngeni és eldönteni, hogy mi hogyan lesz. Kell idő, hogy ő is gondolkodhasson nyugalomban, és együtt láthassátok, oldhassátok meg a kérdéseket, és ne helyette dönts mindenben. Hogy nem akarod a babátokat megölni ezt ő is megérti, ha nyugodtan gondolkodhat rajta, és nem telefonban kapja ezt a komoly hírt.
Kívánom, hogy minden a legjobban alakuljon Veletek!
Orsi
Szia, egyedül sem akkor gáz, ha van szülői támogatás, akkor meg tényleg nem, én mondjuk már nem voltam fiatal, 25, mikor szültem, de nem tervezett baba volt és az apuka szintén hasonlóan reagált.
ha gondolod mi szívesen segítünk kinőtt babaholmikkal, játékokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!