Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ti is latjatok a pluszt?...

Ugye ti is latjatok a pluszt? Most mar megnyugodhatok?

Figyelt kérdés

Ketszer szinte lathatatlan halvanyat teszteltem, mig teljes ketsegbeesesemben vettem egy clearbluet es egy percen belul megjelent a plusz. Ez sem tul eros, de ugye nem csak az en szemem kaprazik?

Remelem a foto is visszaadja...

Hihetetlen szinte, hogy sikerult, ezt remelni sem mertem, talan epp ezert nem hiszem el.

Itt a ket foto:

[link]

[link]

2009. jún. 15. 22:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi anyuka ott a baba. Jó egézséget és gratulálok!
2009. jún. 16. 12:24
 12/14 A kérdező kommentje:

Erdekessegkeppen visszakerestem a kerdesemet.

Olyan, mintha most irtam volna ki... :-)

Kozben mar itt szuszog az olemben az egy honapos pindur fiam, akinek jottet jelezte a juniusban nektek megmutatott gyenge pozitiv tesztecske. :-D

Nem tudom, hogy nezitek-e a kommentemet, de ha igen es van szabad percetek, akkor irhatnatok, hogy mi lett azokkal kozuletek, akik akkor teszteltek szinten pozitivat, illetve a tobbieknel is van-e mar baba azota!

2010. márc. 18. 14:15
 13/14 anonim ***** válasza:

6. hó 16.-ai 00:23-as válaszoló vok.

Tök jó,szívből gratulálok nektek.És milyen volt a szülés?Fiú vagy lány?Nekem már elmúlt 4 hónapos a fiam.

Viszonylag könnyű szülésem volt.A 41. héten szültem.És hol szültél?Én a Dél-Pestiben.

Jó egészséget kívánok mindenkinek!!

2010. márc. 22. 08:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia

Gratulálok a fiadhoz!

De mint írtuk tényleg nagyon + volt az a teszt!! :)))

2010. márc. 22. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!