Ugye ti is latjatok a pluszt? Most mar megnyugodhatok?
Ketszer szinte lathatatlan halvanyat teszteltem, mig teljes ketsegbeesesemben vettem egy clearbluet es egy percen belul megjelent a plusz. Ez sem tul eros, de ugye nem csak az en szemem kaprazik?
Remelem a foto is visszaadja...
Hihetetlen szinte, hogy sikerult, ezt remelni sem mertem, talan epp ezert nem hiszem el.
Itt a ket foto:
Erdekessegkeppen visszakerestem a kerdesemet.
Olyan, mintha most irtam volna ki... :-)
Kozben mar itt szuszog az olemben az egy honapos pindur fiam, akinek jottet jelezte a juniusban nektek megmutatott gyenge pozitiv tesztecske. :-D
Nem tudom, hogy nezitek-e a kommentemet, de ha igen es van szabad percetek, akkor irhatnatok, hogy mi lett azokkal kozuletek, akik akkor teszteltek szinten pozitivat, illetve a tobbieknel is van-e mar baba azota!
6. hó 16.-ai 00:23-as válaszoló vok.
Tök jó,szívből gratulálok nektek.És milyen volt a szülés?Fiú vagy lány?Nekem már elmúlt 4 hónapos a fiam.
Viszonylag könnyű szülésem volt.A 41. héten szültem.És hol szültél?Én a Dél-Pestiben.
Jó egészséget kívánok mindenkinek!!
Szia
Gratulálok a fiadhoz!
De mint írtuk tényleg nagyon + volt az a teszt!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!