Lehet szellemcsík, ami látszik a negatívon is? Látjátok egyáltalán a csíkot?
1. sima és negatív
2. sima és negatív
Ez szellemcsík, vagy csak még nagyon halvány?
Azt hiszem, csak a lelki szemeim látják, bár élőben kicsit erősebb.
Bocsi a rossz minőségű képért, sosem sikerül tesztről éleset csinálnom, esetleg ezügyben valami tipp?
Köszönöm a válaszokat!
Na fókuszálj rá a tesztre!
Én ezeken nem látok semmit, de tényleg nagyon rossz minőségű képek.
én is látom a 2.csíkot és van halvány rózsaszín színe is. szerintem terhes vagy.
mióta késik?
2 kisfiú anyuja
Nekem még erőlködnöm sem kell,hogy lássam!:) Nekem a Lily volt ilyen halvány mensi előtt 6 nappal!
Most 18 hetes vagyok!:))
Szóval szerintem holnap reggel csinálj még egyet!
Köszi mindenkinek a választ!
Igazából nem késik még, csak hamarosan költözünk, és ma pakoltam a fürdőben, gondoltam inkább felhasználom fölöslegesen, mint hogy kidobjam vagy elkallódjon. :)
Egyébként egyszer hajszál pontosan ugyanebben a szituációban így jártam, akkor terhes voltam, de sajnos a 10. héten elvetéltem. :(
Majd megismétlem pár nap múlva, addigra remélem erősebb lesz.
én borzasztó halványan látom a másikat.
de csinálj pár nap múlva.
tünetek vannak?
akartok babát ezek szerint, ?
Azt kihagytam, hogy elvileg hétfőn kéne megjönnie, de elég rendszertelen, ezt a hétfőt a ciklus.hu húzta be, az előző 3 hétre jött meg.. (többé-kevésbé azért benne szokott lenni a -3-4 napban, késni nem szokott..)
Ez is Lily:) Boldog babavárást Neked kedves utolsó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!