Lehet szellemcsík, ami látszik a negatívon is? Látjátok egyáltalán a csíkot?
1. sima és negatív
2. sima és negatív
Ez szellemcsík, vagy csak még nagyon halvány?
Azt hiszem, csak a lelki szemeim látják, bár élőben kicsit erősebb.
Bocsi a rossz minőségű képért, sosem sikerül tesztről éleset csinálnom, esetleg ezügyben valami tipp?
Köszönöm a válaszokat!
A 18 hetes vagyok! Köszi!
Itt baba lesz szerintem!:)))) Nagyon szurkolok! De mondom, nekem totál ilyen volt, sőt nekem időn túl jött ki. Másnap már időn belül látszott!:)
Írd meg majd! Légyszi, légyszi, légyszi!:))))
Nem utolsó, a 18 hetes kismamára gondoltam, de most már szól a másik kismamának is! :)
Tünetek nincsenek, de nem is nagyon lehetnek ilyen hamar szerintem, olyan furcsa (meg)érzésem van, de az lehet mástól is.
Szia!
Negatív képen is látszik sajnos a szellemcsík (nekem amikor szellemcsíkom volt, látszott legalábbis a negatívján is... sőt sokkal jobban ki lehetett venni a szürke csíkomat, mint ezeken a teszteken a..... RÓZSASZÍNT!!!!!!!!! Valamitől elszíneződött ez a teszt :)))))) Ez a lényeg :)))) Szerintem lesz ez még erősebb rózsaszín is! Drukkolok hogy erősödjön.
32 hetes km
Kedves Kérdező!
Ma teszteltél? Vagy még vársz pár napot?
Majd írd lett!
Drukkolok!
Teszteltem x-epillel, sokkal halványabb lett a csík, az már tényleg csak odaképzelős szerintem.. :(
Meg az előbb rózsaszínes lett a wc papír is, szóval szerintem nem lesz baba.. Ha nem jönne meg addig, hétfőn azért még tesztelek.
Hát én azért drukkolok,hogy ne jöjjön meg.Akár beágyazódás is lehetett!
Majd írd meg mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!