Most már megnyugodhatok? (Terhes para)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyjából két hete írtam ide mert meg voltam ijedve, hogy esetleg állapotos lettem. (Petting miatt. Tudom, hogy nagyon kicsi így az esélye) Lett egy negatív tesztem időn belül (fél óra) amit mikor kikukáztam este be volt pöttyösödve meg szürkülve de akkor látszott a második csík de csak ilyen ronda szürkén és másnapra el is tűnt. Doki mondta, hogy ne törődjek vele meg fog jönni és csak az antibiotikum miatt késik amit a betegségeimre írtak fel. A múlt héten megjött hál istennek! Normális volt a mennyiség is meg minden. Most már tutira megnyugodhatok és tényleg csak a gyógyszer kavart be?2010. dec. 21. 23:22
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és a doki azt mondta a tesztemre, hogy azért történt ez mert a kukában ki tudja milyen dolgok vannak amik kémiai "hatással" lehetnek a tesztre ezért volt ilyen ronda szürke az egész és, hogy az negatív mindenképp.
2010. dec. 21. 23:23
2/5 anonim válasza:
Rajta is van, hogy 10 perc után érvénytelen. Szóval negatív, megnyugodhatsz.
3/5 anonim válasza:
Ha meg jött a mensturációd, dokinál is voltál, és negatív teszted is van, akkor mi a gond?
Tutira nem vagy terhes.
4/5 anonim válasza:
Ha még mindig foglalkoztat, reggel tesztelj újra. Ha az is negatív, akkor elfelejtheted.
5/5 A kérdező kommentje:
igazából már le akadtam a témáról csak néha eszembe jut a dolog.
2010. dec. 23. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!