Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok. Tegnap...

7 hetes terhes vagyok. Tegnap óta görcsöl a hasam alja. Normális az ha görcsölök és megnyugodhatok vagy menjek orvoshoz? Különben kedden kéne mennem, várjak addig?

Figyelt kérdés
Voltam már ultrahangon és ott megállapították hogy van egy cisztám is ami akkor alakult ki mikoe teherbe estem. De nem gond mert a baba ahogy nő majd ezt elnyomja.
2008. jún. 8. 10:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Olvastam ez előző kérdezőt is ,csak nekem van cisztám én ikább attól görcsölhetek?
2008. jún. 8. 10:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is van, de nem attól görcsölsz az semmit nem zavar.

A méhed nö.

Beszélj a dokiddal, nekem Magne B6, mint az előzőekben már írtam.

18 hetes kismami

2008. jún. 8. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy Nálad hol kezdődik a görcsölés...

Nem akarlak megijjeszteni, de ha erős görcseid vannak, az nem jelent jót! Ha tompa fájdogálás, akkor tényleg a méhed növöget és az természetes. Ha nem múlik, akkor Én hamarabb mennék Dokihoz. Ja! És pihenj annyit, amennyit csak tudsz!

Remélem minden rendben lesz! Boldog babavárást!

2008. jún. 8. 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Amennyiben nem csk gyenge nyilalgatásaid vannak, hanem erős görcsök, akor azonnal menj orvoshoz... Ha csak kicsit akkor nő a méhed és ráérsz..
2008. jún. 8. 13:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Görcsöl kicsit erősebben aztán elmúlik.Azután megint görcsöl,elmúlik.MagneB6-ot szedek napi 3*2.
2008. jún. 8. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! ha erősek valóban a görcsök, akkor menj orvoshoz még akkor is, ha szünetekre elmúlik... Nem akarlak megijeszteni, de ez lehet méhen kívüli terhesség jele is... Drukkolok, hogy minden rendben legyen, de legalább hívd fel a dokit!
2008. jún. 9. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!