Lehetek terhes vagy megnyugodhatok?
Szia. Szerintem megnyugodhatsz. Nekem nem jött meg és terhes vagyok. neked megjött 2x is tehát nagy valószínűséggel nem vagy terhes. A negatív teszt is egy bizonyíték.
Szomorú, hogy csak arra kellettél neki. Máskor nagyon vigyázz magadra.
Milyen bizonyíték kellene még, hogy megynyugodj, Időben jött rendes menses, negatív teszt, tünetmenteség...Tuti nem vagy terhes.
De ennél sokkal jobban oda kell figyelned, ha nem akarsz babát, akármilyen szexről legyen szó.
Én azt nem értem az ilyen kapcsolatokban és esetekben, hogy oké, hogy a terhesség nem érdekel, de a nemi betegésgek? Merthogy azt is szépen be lehet kapni...Az sem fontos?
Tessék védekezni!!! És akkor izgulni sem kell...
Figyi,én védekeztem,nem jött meg,és terhes vagyok.Igaz a párommal az éppen aktuális álompár szerepében tetszelgünk mióta ismerjük egymást.
Te nem védekeztél,megjött,nem vagy terhes.Igaz a pait legközelebb jobban is megválaszthatnád.
Következtetés:
Neked még nem kell,h gyereked szülesse,ránk már ránk fért ezek szerint.
Én ne aggódj,mert ha minden egyes szexelés után ekkore patáliát fogsz csapni,akkor legény legyen a talpán,aki elvisel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!