Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes szerintetek?

Lehetek terhes szerintetek?

Figyelt kérdés

Többször voltunk együtt a párommal védekezés nélkül,3 héten belül, jövőhétre nem várom, hogy megjöjjön.

Tesztet vettem, negatív lett, bár utólag olvastam el, hogy az elmaradt mensi napjától mutat terhességet. szóval nem jót vettem.

Viszont elég furcsa dolgok történnek velem kb. 1 - 1,5 hete, szédülés, illatokat érzek ott, ahol lehetetlen, meg furcsa szagokat, illetőleg rákattantam a túró rudira, a csokitól, amit meg imádok, egyenesen hányingerem van.

Szerintetek esélyes, hogy útban van már a kisbaba?

2011. nov. 21. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Bármi lehet.
2011. nov. 21. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nagyon akarod.
2011. nov. 21. 21:00
 3/4 A kérdező kommentje:

igen, tényleg akarom!

de nagyon furcsák ezek a dolgok nem szokott ilyen lenni velem.

2011. nov. 21. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Hacsak jövő hétre nem várod, akkor még nagyon korán teszteltél, akármilyen is volt a teszt, ilyenkor még egyiksem mutatja ki! És ahhoz is nagyon korán van, hogy bármiféle tünetet érezz, főleg 1-1,5 hete....

Ha jól vettem ki a leírásból, akkor most 3 hétnél tartasz a ciklusodnál, akkor meg kb. 1 hete lehetett csak peteérésed, és ha történt is megtermékenyülés, csak mostanában ágyazódik be. Tünetek pedig csak a beágyazódást követően jelentkeznek. Az már eltérő, hogy mikor, kinek korábban, kinek később, és a jelek is eltérőek,meg az intenzitásuk, de akkor is csak utána jelentkeznek, amikor már esedékes lenne a következő menstruáció. Úgyhogy szerintem csak beképzeled a tüneteket. Legyél türelmes, jövőhéten tesztelj legközelebb, de jobb, ha megvárod, amíg késik.

2011. nov. 21. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!