Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes?

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Lindynette fogamzásgátlót szedek, de a múlt hónapban a gyógyszer szedése közben minimális vérzésem volt. Régen előfordult már ilyen, akkor voltam is orvosnál azt mondta stressz. Viszont akkor utána már nem is jött meg, most viszont igen, kicsit erősebben is, mint szokott. Viszont most kb. egy-két hete folyamatosan szinte fáj a derekam, a múlt héten többször hányingerem volt, sőt, sokszor enyhe gyomorégésem is, ma este pedig észrevettem, hogy a hasfalam alsó fele kicsit meg van keményedve, főleg a jobb oldalon. Szerintetek? Mi lehet?
2011. nov. 21. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csinalj tesztet és inkább talán elmennék a helyedben dokihoz.
2011. nov. 21. 22:06
 2/5 A kérdező kommentje:

Persze, mindenképpen mind a kettőt megteszem,gondolhatod, de én itt a véleményetekre vagyok kíváncsi!:) Meg hátha volt már valakivel hasonló...

Köszönöm a válaszod!

2011. nov. 21. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Ritka esetben előfordul, volt már ilyen ismerősömmel. A gyógyszer szedése a babát nem károsítja, viszont amilyen gyorsan lehet ellenőrizd. De az is lehet, hogy csak a gyógyszert nem tolerálod, akkor is irány az orvos.
2011. nov. 21. 22:29
 4/5 anonim válasza:
Sztem terhes vagy!
2011. nov. 22. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindjárt leesik a Bakonyban az első hó!
2011. nov. 24. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!