Ugye ti is azt látjátok amit én? Kép
Figyelt kérdés
A ciklusaim már másfél éve nincsenek rendben, dokik nem sokat foglalkoztak vele, végre csináltak két hete UH-t és kiderült, hogy PCO-m van.Jártam talpmasszázsra, az beállította kb 40 napra pé-vel (kb 3 hónappal ezelőtt kezdtem ,hátha használ)! csak ebben a hónapban bekavart a barátcserje.. Ma reggel ezt teszteltem.
Ugye ti is láttok második csíkot?
2011. okt. 13. 05:19
1/20 A kérdező kommentje:
A halvány csík 3 percen belül jelent meg, ahogy írva volt, ez pedig fél óra után. Ugye ez akkor már biztos?
2011. okt. 13. 05:25
2/20 anonim válasza:
Egyértelmüen babás vagy:-)))Gratulálok!ESetleg pár nap múlva ismételd meg,de már ezen is simán látszik a csik!
3/20 A kérdező kommentje:
Köszi! :):):):)
2011. okt. 13. 06:14
5/20 anonim válasza:
LÁTOM!!!
Ez egy gyönyörű pozitív teszt! 7,5-8 hónap múlva anya leszel!
6/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :) El se tudom hinni :) Azért majd még szombaton tesztelek egyet ;) Még nem merem elmondani a férjemnek, pedig biztos örülne :) Na majd szombaton egy szép erős teszttel :) De úgy örülök!!!!!!!! :)
2011. okt. 13. 06:49
7/20 anonim válasza:
A fél órán túlit ne vedd figyelembe!
De a három percen belülit igen!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!
8/20 anonim válasza:
Gratulálok!!!! Hihetsz nyugodtan annak a halványka kis csíknak is, mert az én 10 hetes, "halványka kis csíkom" bent szuszog az apja mellett!!! :-D
9/20 anonim válasza:
Gratulálok, biztosan ott a babóca:)))
Megkérdezhetem, hogy mire írtad, hogy bekavart a barátcserje???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!