Látjátok amit én vagy csak hallucinálok és odaépzelem? élőben picit jobb
2010. nov. 23. 12:27
3/16 anonim 

válasza:

ha van csík, akkor az látszik rendesen.
bocsi :(
4/16 anonim 

válasza:

Hát. Én egy piros csíkot azért látok, vagy csak képzelődöm.. : P
6/16 anonim 

válasza:

7/16 anonim 

válasza:

Én sem látok semmit rajta, de azért ne keseredj vagy ne add fel, 11. dpo lehet korai, később még bármi lehet;-)
Ha nagyon nem bírod ki, akkor vegyél Clearblue tesztet, az már tutti megmutatja ha van valaki odabent.
8/16 anonim 

válasza:

Nagyon korai. Én is sejtek valamit ott, de ez nagyon nem meggyőző, ahogy írták előttem, lehet átázás is.
Várj két napot, és akkor tesztelj reggel, akkor már biztosan erősebb lesz, ha ott a baba:)
Drukkolok!
9/16 A kérdező kommentje:
hő és az lh tesztek szerint tuti 14.napi volt a peteérésem...köszönöm szépen :) holnapután jövök :) csütre nem várom
2010. nov. 23. 13:04
10/16 anonim 

válasza:

Mikor én teszteltem először, én is azt hitem, hogy csak képzelődök, de mivel türelmetlen voltam, nap mint nap csináltam tesztet, minden nap erősödött egy picit a majdnem képzeletbeli csík. Az elő képen, ha bizonyos szögből nézem a monitort, látni vélek egy kis árnyékot, a másodikon semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!