Ugye ti is azt látjátok amit én? Kép
A ciklusaim már másfél éve nincsenek rendben, dokik nem sokat foglalkoztak vele, végre csináltak két hete UH-t és kiderült, hogy PCO-m van.Jártam talpmasszázsra, az beállította kb 40 napra pé-vel (kb 3 hónappal ezelőtt kezdtem ,hátha használ)! csak ebben a hónapban bekavart a barátcserje.. Ma reggel ezt teszteltem.
Ugye ti is láttok második csíkot?
Gratulálok!!!!!
Megkérdezhetem, hogy a talpmasszás miben segített? Nagyon érdekelne, írnál róla? Köszönöm!
A PreMens tablettát szedtem,de amikor szedtem mindegyik ciklusban eltolódtot a PÉ. Egyfajta gátló hatása volt rám,nem jöttem rá miér,pedig sok embernek segített.
A talpmasszázst egy ismerősöm ajánlotta,reflexpontokra hat és sikerült vele 40 napos Pé-s ciklust csinálni. Én mindenkinek csak ajánlani tudom :-)
Ez volt az előző görbém, de csak most nyúlt ki ilyen hosszúra a ciklusom.
Kedves utolsó előtti! Ha linkelsz görbét szívesen megnézem :)
Nem hittem a szememnek (bár azért jól esett a sok POZITÍV visszajelzés tőletek :), de azért csináltam még egy clearbluet, most nemrég. Szinte azonnal kijött a + jel, azzal jelentettem be a férjemnek :)
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!