Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ti is latjatok a pluszt?...

Ugye ti is latjatok a pluszt? Most mar megnyugodhatok?

Figyelt kérdés

Ketszer szinte lathatatlan halvanyat teszteltem, mig teljes ketsegbeesesemben vettem egy clearbluet es egy percen belul megjelent a plusz. Ez sem tul eros, de ugye nem csak az en szemem kaprazik?

Remelem a foto is visszaadja...

Hihetetlen szinte, hogy sikerult, ezt remelni sem mertem, talan epp ezert nem hiszem el.

Itt a ket foto:

[link]

[link]

2009. jún. 15. 22:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!!!!!
2009. jún. 15. 22:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

De látom ám!! :) Gratulálok!!!

Én is ma teszteltem nagyon halvány pozitívat Gravi hcg-vel, lehet, hogy nekem is be kéne neveznem egy ilyen CB-ra. :)

2009. jún. 15. 22:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Gratualaok!!! En is igy jartam eppen multheten csutortokon, nagyon halvanyat teszteltem egy 10-es erzekenysegu tesztel, utanna megprobaltam clear blue-val es megjelent a kereszt. :) Nekem is nagyon bevalt, jobban mutatta mint a 10-es erossegu pedig ha jol tudom 25 vagy 50-es a clear blue. Ma reggel ismet megprobaltam a clear bluet es mar olyan eros pozi, hogy szinte erosebb mar nem is lehet. :) Boldog babavarast neked kismama! :)
2009. jún. 15. 22:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Látom ám én is!Gratulálok!!!

Emlékszem nekem is amásodik babánál először nagyon halvány volt, már azt hittem, csak beképzelem....de nem..:))

2009. jún. 15. 22:40
 5/14 A kérdező kommentje:

Koszonom, koszonom, koszonom!

Ezek szerint tenyleg igaz!

Nem hittem benne, hogy osszejon, mert volt egy-ket tenyezo, ami nehezitette szerintem a teherbeesesemet, illetve eleg rosszul indult a ciklusom, nagyon ragorcsoltem a dologra es nagyon izgultam. Jah, igen, ez az elso honap, hogy probalkozunk, a nagyobbik babam fel ev utan sikerult. Tudom, az sem olyan hosszu ido, de akkor sem hittem, hogy menni fog elsore, foleg, hogy tenyleg nagyon gorcsos voltam es nagyon akartuk. Ilyenkor szokott nem ossze jonni...

Mar ezen az oldalon is annyi kerdest raktam fel emiatt az elmult honapban, amit az elmult ket evben osszesen nem minden egyeb temaval kapcsolatban. :-)

Egyebkent nekem meg csak ma van az elmaradt mensi elso napja. Tegnap teszteltem tizes erzekenyseguvel, de olyan gyenge volt a masodik vonal, hogy nem is hittem neki. Szinte mintha csak atutes lett volna. Ma reggel huszassal teszteltem, szinten alig lathato volt a masodik vonal.

Ugyhogy delutan mar nem birtam magammal tovabb, a ferjem elszaladt tesztert, mert mar o is unta szerintem, hogy bizonytalankodom. Eleve clearbluet hozattam, tudom, hogy csak otvenes, de a fiammal is pozitiv lett mar az elmaradt mensi napjan esti vizeletbol. Nem ertem ezt en sem...

Sokan szidjak, de ugy latszik, hogy nekem ez jon be.

2009. jún. 15. 22:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ilyen halványka ugyanez a teszt, ma csináltam szerdán megyek dokihoz azt mondta azért halvány mert nem első vizelet,de holnap azért tesztelek elsőből is,hogy megnyugodjak.Parázok,mert barnázok 2 napja,de közel sem mensi szerű!Gratulálok neked!
2009. jún. 15. 23:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd nagy nagy gratulációmat!!Aúgy ilyen tesztet még nem is láttam.HOl lehet ilyet venni?Mert mikor én is akartam 10-es erősségűt venni még az elején akkor csak néztek rám a gyógyszertárban mint rozi a moziban.

Üdv.:18 hetes km.

2009. jún. 16. 00:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
igen jól látható gratulálok, és nagyon vigyáz magatokra.
2009. jún. 16. 06:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok !Nekem most van a második terhességem és amikor először teszteltem nagyon halvány volt aztán másnap pedig erős,de szerintem az első tesztelésnél az lehetet a baj,hogy nem első vizelet volt.

Vigyázz magatokra és Boldog Baba várást!

23+3 hetes kismama

2009. jún. 16. 07:47
 10/14 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a megerositest es a gratulaciot az ujabb valaszoloknak is!

Ahogy ismerem magam most jon majd az enyhe aggodasos resz, mert elkezdett tompan fajdogalni a mehem, ami tudom, hogy termeszetes, az elso gyermekemnel is ereztem, de megis zavaro. Illetve emlekszem, hogy jo sokaig majdnem minden pisiles elott attol feltem, hogy megjott a mensim. De nem fog. Tudom, hogy nem lesz baj es kesz!

A 00:23-as valaszolonak: a kepen levo teszt nem tizes erossegu, hanem egy sima Clearblue. A tizes erossegu papircsikos teszt volt. Lehet pedig venni tizest gyogyszertarban, drogeriaban is, csak lehet, hogy az elado nem tudja, hogy melyik milyen erzekenysegu. En egyebkent netrol rendeltem.

Viszont ne band, hogy nem kaptal tizeset, mert en sem mentem vele semmire. A tizessel egy nappal a nemvart elott reggeli vizeletbol teszteltem egy szinte lathatatlan halvanyat. Pedig erzekenyseget tekintve elvileg mar tobbet kellett volna mutasson. Egy nappal kesobb delutani (tehat meglehetosen hig) vizeletbol teszteltem a kepen lathato eredmenyt clearblue-val, ami elvileg otvenes erossegu. Megis sokkal jobban mutatta, mint a tizes.

2009. jún. 16. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!