Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki nem tervezte a...

Van olyan aki nem tervezte a babát de mégis "becsuszott"?

Figyelt kérdés
Megtartsam vagy sem? érvek ..ellenérvek...
2012. márc. 27. 13:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
13.58-as vagyok! Bocs, de a válaszom írásakor még nem láttam a többit, azért nem tudtam, hány éves vagy meg a körülményeket. Akkor is tartsd meg, mert amit leírtam, akkor sem változott.
2012. márc. 27. 14:11
 22/25 anonim ***** válasza:
24 évesen már tényleg nem vagy fiatal. DE. Lehet, hogy annak érzed magad hozzá, és ezesetben tégy legjobb belátásod szerint! Én 26 vagyok, és fiatalnak érzem magam egy gyerekhez, és a környezetemben sokan vannak még így, ez nem szégyen. 2 hónap pedig tényleg kevés ahhoz, hogy egy embert kiismerj, azt írtad, nem is éltek együtt (lakva ismerszik meg, ugyebár...), ő szeretné a babát? Szerintem ha látod rajta, hogy vonakodik, és te sem vagy benne biztos, ne tartsd meg.
2012. márc. 27. 14:44
 23/25 anonim ***** válasza:
60%

Én spirál mellett estem teherbe, amikor az ikrek 3 hónaposak voltak. Elvetettük.

Nem volt könnyű, sőt.... De még most is úgy gondoljuk, ez volt a helyes döntés. Amikor elkezdtek járni a fiúk belegondoltam néha, hogy most lenne egy csecsemő akit 3 óránként kell etetni éjjel-nappal. Nem bírtam volna.

A hangsúly a közös döntésen van. Mondd a párodnak, hogy őszintén mondja el a véleményét, most nem szabad kertelni meg udvariaskodni!

2012. márc. 27. 14:56
 24/25 anonim ***** válasza:

Szia,

Szerintem sem vagy fiatal egy babához. Felnőtt, önálló, dolgozó nő vagy. Tudom, hogy választ és megoldást keresel, de Tőlünk jobb esetben is csak tanácsokat fogsz kapni. A helyes döntés csak akkor születhet meg, ha mindent alaposan átbeszéltek a pároddal és vártok néhány napot (még belefér az időbe), hogy megnyugodjatok.

Én 27 éves vagyok, babát szeretnénk, de egyenlőre nem érkezik a gólya. 3,5 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, 1,5 éve élünk együtt, de az első találkozás óta tudjuk/érezzük, hogy összetartozunk. Ezt nektek is tisztázni kell. De egy hosszú kapcsolat sem garancia. 10 éve volt egy abortuszom, az akkori párom nagyon szerette volna, de nem voltak megfelelőek a körülményeink...egy 5 éves kapcsolatból lépett a döntésem miatt, amit azóta is bánok, bár akkor nyilván máshogy alakult volna az életem.

24 évesen már érett lehetsz rá, még ha most ezt nem is érzed így. Én a helyedben biztos megtartanám, de ez én vagyok.

Remélem jól döntesz, az élet nem áll meg, csak szebb lesz Tőle.

2012. márc. 27. 17:00
 25/25 anonim ***** válasza:
Végül hogy döntöttél?
2012. jún. 6. 03:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!