Van olyan aki nem tervezte a babát de mégis "becsuszott"?
Én spirál mellett estem teherbe, amikor az ikrek 3 hónaposak voltak. Elvetettük.
Nem volt könnyű, sőt.... De még most is úgy gondoljuk, ez volt a helyes döntés. Amikor elkezdtek járni a fiúk belegondoltam néha, hogy most lenne egy csecsemő akit 3 óránként kell etetni éjjel-nappal. Nem bírtam volna.
A hangsúly a közös döntésen van. Mondd a párodnak, hogy őszintén mondja el a véleményét, most nem szabad kertelni meg udvariaskodni!
Szia,
Szerintem sem vagy fiatal egy babához. Felnőtt, önálló, dolgozó nő vagy. Tudom, hogy választ és megoldást keresel, de Tőlünk jobb esetben is csak tanácsokat fogsz kapni. A helyes döntés csak akkor születhet meg, ha mindent alaposan átbeszéltek a pároddal és vártok néhány napot (még belefér az időbe), hogy megnyugodjatok.
Én 27 éves vagyok, babát szeretnénk, de egyenlőre nem érkezik a gólya. 3,5 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, 1,5 éve élünk együtt, de az első találkozás óta tudjuk/érezzük, hogy összetartozunk. Ezt nektek is tisztázni kell. De egy hosszú kapcsolat sem garancia. 10 éve volt egy abortuszom, az akkori párom nagyon szerette volna, de nem voltak megfelelőek a körülményeink...egy 5 éves kapcsolatból lépett a döntésem miatt, amit azóta is bánok, bár akkor nyilván máshogy alakult volna az életem.
24 évesen már érett lehetsz rá, még ha most ezt nem is érzed így. Én a helyedben biztos megtartanám, de ez én vagyok.
Remélem jól döntesz, az élet nem áll meg, csak szebb lesz Tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!