Van olyan aki nem tervezte a babát de mégis "becsuszott"?
Igen, mi nem terveztük.
Ellenérv volt, hogy: férjemnek nem volt munkája, anyummal laktunk, főiskolásra jelentkeztem
Mellette volt: szerettünk volna (csak nem most)
Anyukám tanácsát kértem, ő azt mondta, hogyha azon fogunk veszekedni, hogy a gyereknek pelenkát vegyünk, vagy ennivalót, akkor ne tartsuk meg, mert a házasságunk tönkremegy. Végül abban állapodtunk meg a férjemmel, hogyha a 12.hátig kap melót akkor megtartjuk.
11.hetemben felvették egy helyre, azóta a kislányunk másfél éves. Úgy gondolom Isten akarta, hogy megszülessen :) Nagyon szeretjük, egyik legjobb döntésünk volt, hogy megtartottuk.
igen,gyógyszer mellett.
23éves voltam még volt 1évem a fősulin.1.5éve voltam a párommal.Ő az elején nagyon nem akarta,én is megijedtem a felelősségtől.
Már 5éves és Ő a mindenünk:)
3ik vagyok
Én 27évesen szültem, a főiskolát végül nem kezdtem el és a felvételimre se mentem el. Nem az a lényeg, hogy mióta vagytok együtt, hanem hogy mit vártok egymástól. (közös jövőkép, közös célok, közös értékrend...stb) Férjem 1hónap "járás" után megkérte a kezem, rá 1évre összeházasodtunk, azóta is együtt, boldogságban, jóban-rosszban :)
És ne felejtsd el, itt-ebben a helyzetben-nincs jó, vagy rossz döntés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!