Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki nem tervezte a...

Van olyan aki nem tervezte a babát de mégis "becsuszott"?

Figyelt kérdés
Megtartsam vagy sem? érvek ..ellenérvek...
2012. márc. 27. 13:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
25%
Persze, hogy tartsd meg! Azok tudják csak igazán, hogy mekkora kincs ez, akiknek évek óta nem sikerül, pedig szeretnék és már ideje is lenne hogy babájuk legyen. Szóval egyértelmű, hogy meg kell tartani és örülj neki, hogy te ilyen szerencsés vagy, hogy becsúszott!
2012. márc. 27. 13:20
 2/25 anonim ***** válasza:
Nekünk is csak becsúszott.Nem voltam egy tipikus anya típus,én is sokat vaciláltam,de már nemsokára 2 éves,és ő a mindenem:)
2012. márc. 27. 13:22
 3/25 anonim ***** válasza:

Igen, mi nem terveztük.

Ellenérv volt, hogy: férjemnek nem volt munkája, anyummal laktunk, főiskolásra jelentkeztem

Mellette volt: szerettünk volna (csak nem most)

Anyukám tanácsát kértem, ő azt mondta, hogyha azon fogunk veszekedni, hogy a gyereknek pelenkát vegyünk, vagy ennivalót, akkor ne tartsuk meg, mert a házasságunk tönkremegy. Végül abban állapodtunk meg a férjemmel, hogyha a 12.hátig kap melót akkor megtartjuk.

11.hetemben felvették egy helyre, azóta a kislányunk másfél éves. Úgy gondolom Isten akarta, hogy megszülessen :) Nagyon szeretjük, egyik legjobb döntésünk volt, hogy megtartottuk.

2012. márc. 27. 13:23
 4/25 anonim ***** válasza:
Attól függ!Mennyi idős vagy? Az apuka veled van e?Anyagilag ,Illetve agyilag fel vagy e rá készülve?Elég érettnek érzitek e magatokat hozzá?Jól gondold meg, nekem volt abortuszom 10 éve,és most,hogy akartam a gyereket csak 2 év után jött össze.Eddig idegeskedtem,hogy lehet elszúrtak valamit és nem lehet gyerekem.Itt nem mondhatja meg neked senki,hogy mit tegyél.Ellenérveket meg főleg nem,mert az itt írók 90%-a már régóta próbálkozik vele.
2012. márc. 27. 13:23
 5/25 anonim ***** válasza:
53%
Kedves 1. semmit nem tudsz a kérdezőről, akkor hogy tudod állítani, hogy tartsa meg? Nem ismered, nem tudod a körülményeket sem. Különben nekem mind a két gyermekem "becsúszott", és egyből tudtam, hogy megtartom. Természetesen nem bántam meg. Mindenképpen rengeteg mindent mérlegelni kell gyerek vállalás előtt, de a gyerek minden pénzt megér. Na, most aztán jó sokat segítettem!
2012. márc. 27. 13:24
 6/25 A kérdező kommentje:
azért vacilálok rajta..mert fiatal vagyok (24éves) és a párommal sem élek még együtt...ráadásul csak két honapja vagyunk együtt...
2012. márc. 27. 13:25
 7/25 anonim ***** válasza:

igen,gyógyszer mellett.

23éves voltam még volt 1évem a fősulin.1.5éve voltam a párommal.Ő az elején nagyon nem akarta,én is megijedtem a felelősségtől.

Már 5éves és Ő a mindenünk:)

2012. márc. 27. 13:25
 8/25 anonim ***** válasza:
Hát 2 hónap után én biztos nem tartanám meg..(pedig nagyon szeretnék gyereket)..Nem ismeritek még igazán egymást..Persze lehet happy end is a vége..
2012. márc. 27. 13:34
 9/25 anonim ***** válasza:

3ik vagyok

Én 27évesen szültem, a főiskolát végül nem kezdtem el és a felvételimre se mentem el. Nem az a lényeg, hogy mióta vagytok együtt, hanem hogy mit vártok egymástól. (közös jövőkép, közös célok, közös értékrend...stb) Férjem 1hónap "járás" után megkérte a kezem, rá 1évre összeházasodtunk, azóta is együtt, boldogságban, jóban-rosszban :)

És ne felejtsd el, itt-ebben a helyzetben-nincs jó, vagy rossz döntés!

2012. márc. 27. 13:35
 10/25 anonim ***** válasza:
nekünk a harmadik csúszott be,gyógyszer mellet a középső még nem volt egy éves mikor megtudtam.Mégis megtartottuk.és nem bántam meg .!én egyértelműen éreztem hogy meg kell tartanunk.De már 4.ket nem vállalnám.
2012. márc. 27. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!