Lehet becsúszott? A tünetek arra utalnak vagy inkább vírus?
Bár szeretnénk babát még nem igen próbálkozunk!
Viszont nem gebedünk bele a védekezésbe se,megszakítással "védekezünk" és múlt hónapban lehet nem szálltam le időben és múlt hét végén nem védekeztünk egyáltalán,gondolva úgy sem jön össze ilyen közel mensi előtt!
Tegnap kellett volna megjönnie és ma nagyon rosszul vagyok!Fáj a hasam(nem alul hanem rendesen a hasam) és erősen hányingerem van!Reggel rohannom kellett a wc-re de nem hánytam végül,de a kaja illatától is kiver a víz,nem merek a konyha közelébe menni!:S
Emellett olyan hőhullámaim vannak hogy iszonyat!
Mivel a múltheti még nem nagyon nagyon korai,főleg hányós tünetnek,de az a múlt havi becsúszott lehet hogy tényleg becsúszott?Más tünetem nincs ami szóba jöhetne!
Köszönöm a válaszokat!
Hát én csak végső esetben teszem be a lábam egészségügyi intézménybe úgy hogy egyenlőre mellőzném!:)
De miért írod egyébként?Mire gondolsz Kedves Utolsó?:)
Ez a "múlt hónapban lehet nem szálltam le időben" dolog pontosan mikor volt? A múlt hétvégés együttléthez még tényleg korai lenne tünetnek, de egy korábbi alkalomhoz képest már lehetséges, meg végül is magától az előváladéktól is.
Viszont lehet vírus is, főleg hogy azt írod nem alul fáj, hanem a hasad. Mert a méh ugye egészen alul van, szóval ha az "fájna" akkor azért arrafelé kéne érezned.
Azt hiszem karácsony tájéka volt az ominózus eset!!
Lehet gáz,de nem tartom számon mikor szexelünk!:S :)
De akkor azt a múltheti teszt már ki kellett volna hogy mutassa,vagy mégsem?:O
Nem emlékszem mikor teszteltem!:S
De tuti hogy meg volt a 12 nap,azért is könyveltem el negatívnak!
De ez a rosszullét reggel és párom kérdő tekintete újra felvetette a kérdést.
Nem beszélve arról hogy még mindig nem jött meg!
Azért nem írtam más tünetet mert régebben is volt egy ilyen "lehet" szitu és abból nem lett semmi!
De egyébként hatalmasak a melleim,de már(!!!) nem fájnak és óránként legalább 2szer pisilek rengeteget,éjjel is felkelek minimum egyszer arra hogy szétrobban a húgyhólyagom és fáradt vagyok,pedig semmi fárasztót vagy megerőltetőt nem csináltam az utóbbi napokban!Nem vagyok álomkóros,csak délután néhány perc pilledés jól esne,de nem szoktam aludni mert félek hogy akkor este baglyot játszhatok!
Igen gondoltam/gondolok vírusra,mert megint riogatják az embert valami hasmenéses hányós vírussal de nem érzem magam betegnek és nekem ha hányingerem van akkor a hasam mindig fáj!
Ne érts félre,biztos igazad van Kedves 6-os válaszolóm de nyilván a hányinger se a petefészkemből jön!
Úristen....ok!
Na mindegy!:)
Köszi az értelmes választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!