Nagyon fiatal vagyok és teherbe estem. Hogyan mondjam el a szüleimnek? Tippeket kérek. Mire van szüksége egy kisbabának?
Nekem is gyanús, hogy a kérdező ír valamit, aztán negyed óra múlva újra jelentkezik azzal, hogy már elmondta a szüleinek, és mik történtek az elmúlt negyed órában. Utána jobb dolga nem lévén, visszaül ide a géphez, és megírja az idegeneknek. :D A barátja meg ott ült mellette, mert hisz arról volt szó, hogy együtt mondták el a boldog nagyszülőknek! :D
gonosz vagyok,bocsibocsibocsi :D
Mi azt nem látjuk, hogy neked be van kapcsolva a laptopod. Te látod az enyémet? :)Ennek semmi köze ahhoz, amit írtam.
A hozzászólásaink végén látható, hogy pontosan hány óra hány perckor szólt hozzá az illető. Na itt a titok, erre értettem. :) Nézd csak meg, alig negyed óra van a két hozzászólásod között, ami igenis okot adott némi cikizésre. :) Nehogy már ezen felhúzd magadat.
A kérdező kommentje:
mindennképpen megírom :)
# 22/36 Időpont 03-27 12:38 Privát üzenet
Drágám, külföldön is válság van. Mondom, nagyon fiatal vagy te még ehhez, akkor nem írnál ezekről ilyen nagy lendülettel. :) Gazdag apósokon kívül sajnos vannak ilyen dolgok az életben, mint politika, gazdaság, államcsőd, világválság. Nekünk is vannak cégeink, üzemeink, a férjem beleszakad a munkába, ezek fenntartásába, azért mondom, hogy sajnos sokszor nem az egyénen és a tőkén múlik, hogy mi lesz.
De kívánom, hogy mindig rendben legyen veletek mindig, és szép család legyen belőletek.
A válaszíró 89%-ban hasznos válaszokat ad.
# 23/36 Időpont 03-27 12:38 Privát üzenet
A kérdező kommentje:
köszőnjük :)
# 24/36 Időpont 03-27 12:42 Privát üzenet
A kérdező kommentje:
A szüleimnek most mondtam el az álláspontot hogy terhes vagyok.Nagyon örülnek neki anyukám örömében elsírta magát.Csak annyit kérdeztek hogy nem tudtunk volna jobban vigyázni???Az abortuszról hallani sem akarnak.Felajánlottáka a segítségüket hogy bármiben fordulhatok hozzájuk.Apukám meg rögtön hozzákedett a házunk tervfajzához.
Nagyon boldog az egyész család.Nem tudom mitől kellet ennyire stresszbe lennem és mégegyszer koszike a jó segítségeket. :))
# 25/36 Időpont 03-27 12:58 Privát üzenet
Itt a 2 válasz között pont 20 perc telt el... De igazából teljesen mindegy.
12:42 és 12:58 közt szerintem 16 perc telt el.
Nem húsz perc és nem is másfél óra... ti hogy számoltok? :D
Ám a kérdezőnek igaza van abban, hogy teljesen mindegy... :)
37-es vagyok.
Én a "mindennképpen megírom :)"
Időpont 03-27 12:38
-tól számítottam a 20 percet, ami pontosan annyi is a 12:58-as kommentig. :)
Istenem -.-"
Ilyeneken vitázni...Nem mindegy, mikor írt újra?
Nevetségesek vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!