Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fiatal vagyok és...

♥Szandika♥ kérdése:

Nagyon fiatal vagyok és teherbe estem. Hogyan mondjam el a szüleimnek? Tippeket kérek. Mire van szüksége egy kisbabának?

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 11:17
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
igen mert epitesz
2012. márc. 29. 09:35
 32/40 anonim ***** válasza:

Nekem is gyanús, hogy a kérdező ír valamit, aztán negyed óra múlva újra jelentkezik azzal, hogy már elmondta a szüleinek, és mik történtek az elmúlt negyed órában. Utána jobb dolga nem lévén, visszaül ide a géphez, és megírja az idegeneknek. :D A barátja meg ott ült mellette, mert hisz arról volt szó, hogy együtt mondták el a boldog nagyszülőknek! :D

gonosz vagyok,bocsibocsibocsi :D

2012. márc. 29. 09:37
 33/40 A kérdező kommentje:
figyuka valaki kérte ha elmondom akkor írjam le a reakciókat,ebéd után elmondtam mert nyugodt volt a hangulat amúgy meg a gépem mindíg be van kapcsolva mert tudod a laptop hordozhatós jé elárultam valami titkot akit meg nem érdekel tessék nem kell elovasni
2012. márc. 29. 19:45
 34/40 anonim ***** válasza:

Mi azt nem látjuk, hogy neked be van kapcsolva a laptopod. Te látod az enyémet? :)Ennek semmi köze ahhoz, amit írtam.

A hozzászólásaink végén látható, hogy pontosan hány óra hány perckor szólt hozzá az illető. Na itt a titok, erre értettem. :) Nézd csak meg, alig negyed óra van a két hozzászólásod között, ami igenis okot adott némi cikizésre. :) Nehogy már ezen felhúzd magadat.

2012. márc. 29. 21:24
 35/40 anonim ***** válasza:
Nem tartom valósnak a kérdést, de ennek ellenére nem értem a felettem kommentelőt, mert a kérdés kiírása és a vallomás közt kb másfél óra telt el....
2012. márc. 29. 22:21
 36/40 A kérdező kommentje:
nam húztam fel magam csak egyszerűen nem értem miért kell hülyeségeket írni mit lovagyolsz azon annyt hogy ki mikor ír ki mit és amúgy is úgy ahogy az utolsó kommentelő írta másfél óra telt el a 2 üzi között
2012. márc. 30. 07:02
 37/40 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

mindennképpen megírom :)

# 22/36 Időpont 03-27 12:38 Privát üzenet

Drágám, külföldön is válság van. Mondom, nagyon fiatal vagy te még ehhez, akkor nem írnál ezekről ilyen nagy lendülettel. :) Gazdag apósokon kívül sajnos vannak ilyen dolgok az életben, mint politika, gazdaság, államcsőd, világválság. Nekünk is vannak cégeink, üzemeink, a férjem beleszakad a munkába, ezek fenntartásába, azért mondom, hogy sajnos sokszor nem az egyénen és a tőkén múlik, hogy mi lesz.

De kívánom, hogy mindig rendben legyen veletek mindig, és szép család legyen belőletek.

A válaszíró 89%-ban hasznos válaszokat ad.

# 23/36 Időpont 03-27 12:38 Privát üzenet

A kérdező kommentje:

köszőnjük :)

# 24/36 Időpont 03-27 12:42 Privát üzenet

A kérdező kommentje:

A szüleimnek most mondtam el az álláspontot hogy terhes vagyok.Nagyon örülnek neki anyukám örömében elsírta magát.Csak annyit kérdeztek hogy nem tudtunk volna jobban vigyázni???Az abortuszról hallani sem akarnak.Felajánlottáka a segítségüket hogy bármiben fordulhatok hozzájuk.Apukám meg rögtön hozzákedett a házunk tervfajzához.

Nagyon boldog az egyész család.Nem tudom mitől kellet ennyire stresszbe lennem és mégegyszer koszike a jó segítségeket. :))

# 25/36 Időpont 03-27 12:58 Privát üzenet

Itt a 2 válasz között pont 20 perc telt el... De igazából teljesen mindegy.

2012. márc. 30. 10:11
 38/40 anonim ***** válasza:

12:42 és 12:58 közt szerintem 16 perc telt el.

Nem húsz perc és nem is másfél óra... ti hogy számoltok? :D

Ám a kérdezőnek igaza van abban, hogy teljesen mindegy... :)

2012. márc. 30. 12:46
 39/40 anonim ***** válasza:

37-es vagyok.

Én a "mindennképpen megírom :)"

Időpont 03-27 12:38

-tól számítottam a 20 percet, ami pontosan annyi is a 12:58-as kommentig. :)

2012. márc. 30. 16:34
 40/40 anonim válasza:

Istenem -.-"

Ilyeneken vitázni...Nem mindegy, mikor írt újra?

Nevetségesek vagytok

2012. júl. 7. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!